samsung a50 kullanıyorum (bayadır) iyi iş görür.1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?
Alıntıyı görüntüle
samsung a50 kullanıyorum (bayadır) iyi iş görür.1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
Alıntıyı görüntüle
Orta segment öyle oluyor.kullanımda şahsen hiç hoşuma gitmedi benim
Samsung a501- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
Alıntıyı görüntüle
1-) Xiaomi mi note 10 lite 3 yıl (çok pişmanım. Zamanında ip11 de alabiliyordum.1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
Alıntıyı görüntüle
Garanti bitince prime dönemi başlıyor xdKnk ben Poco X5 Pro aldım gayet iyi çıktı. alalı 3.5 ay oldu ve 11.999 ₺ ye almıştım
Garanti bitince prime der iken gerçekten ne demek istediğini anlamadım ve bilmiyorum .d1-) Xiaomi mi note 10 lite 3 yıl (çok pişmanım. Zamanında ip11 de alabiliyordum.
2-) ne kadar zor olsada kesinlikle iPhone.
3-) iPhone.
Fanboy değilim hayatım boyunca 1 gün bile iPhone kullanmadım fakat en iyisi o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garanti bitince prime dönemi başlıyor xd
Sorunlar başlıyor. Hemde öyle böyle sorunlar değilGaranti bitince prime der iken gerçekten ne demek istediğini anlamadım ve bilmiyorum .d
s22 aldım çok güzel telefon tavsiye ederim1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
Alıntıyı görüntüle
Samsung un 108 MP olan kameraları çok kötü benim Sony sensörlü Poco x3 ün kamerası Redmi note 12 pro nun kamerasını tokatlıyordu samsung sensörlü kameralardan uzak durunSamsung A34 5G Yeni Aldım Gayet Memnunum
Bana göre samsung daha iyi kime göre neye göre
telefonu 9 bine almıştım 12 bin olmuş![]()