Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

aeaeae

80+
Samsung un 108 MP olan kameraları çok kötü benim Sony sensörlü Poco x3 ün kamerası Redmi note 12 pro nun kamerasını tokatlıyordu samsung sensörlü kameralardan uzak durun
S20 Ultra, S21 Ultra ve S22 Ultra’nın kamerası kötü mü? 200 dolarlık low-end cihazlar kullanıp daha iyi bir modele geçince eskisini kalıbına göre yargılanayı öğrenin artık.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Xiaomi Note 10s: 2022 aralıktan beri kullanıyorum 2. el aldım
über derecede oyun oynamayan ufak tefek (clash of clans clash royale gibi) oyun oynayan ancak gün içerisinde çok fazla instagrama bakan biri olarak bataryası bana yeterli geliyor 33w olması güzel ancak ilk miui 13 e geçtiğim zaman telefon çok ısınıyordu sonraki yamada düzeltmişlerdi şuan miui 14 kullanıyorum gene günlük kullanımda rahat bi sıkıntı yaşamadım kamera konusundada çok bir beklentim olmadığından beni üzmedi

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Xiaomi redmi 7 var ve hala taş 4 yıldır kullanıyorum sanki bir 4 daha götürür gibi geliyor. ( Telefon ölmeden telefon almam ) 😀

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
4 senedir Xiaomi Mi 9T Pro kullanıyorum. Bir zamanların en iyi işlemcili cihazlarındandı.

Bu 4 sene içinde çok farklı çeşitte oyunlar oynadım. NBA, Fifa, Real Racing, Pubg, Moba oyunları vs. bir kere olsun yarı yolda bırakmadı. Hep 60 fps sabit oynattı. O konuda çok memnunum.

Tam ekran kullanım imkânı vermesi ve ön kameranın açılır kapanır olması kullanımı oldukça keyifleştiriyor.

Kamera açısından ise hem ana kamera hem geniş açı kamera 4k 60fps video çekebiliyor. Günümüzde 15 bin TL'ye satılan bazı telefonlar bile geniş açıda 4k 60fps çekemiyor.

Batarya olarak 4 seneyi neredeyse bitirmesine karşılık hâlâ 5-6 saatlik ekran süresi alıyorum. Bence iyi bir değer.

Eksiği yok mu, tabii ki de var. Özellikle ayarlar ve temalar menüsünde sürekli bug oluyor. Kamera arada bir açılmıyor ama aç kapa yapınca kendine geliyor.

Benim için tek eksiklik diyebileceğimiz nokta, hafıza kartı desteklememesi. Sürekli fotoğraf, video vs. bilgisayara atmak zorunda kalıyorum.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda zamanında uygun bir fiyattan aldığım da düşünülürse parasının hakkını sonuna kadar verdiğini söyleyebilirim.

Eğer bozulmazsa 2-3 sene daha kullanırım gibime geliyor.

Ysuflix

80+ Gold
1.5 yıldır xiaomi redmi note 10s kullanıyorum memnun değilim iphone 12-13 istiyorum ama bütçe...

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
13 Pro vardı 8ay kullanıp sattım 13 proya ihtiyacım yok diye, 12 mini aldım 7 ay da onu kullandım sattım 2 gün önce 14 pro aldım 7-8 aya satarım galiba :D

Berkarda

80+ Silver
14 plus 128 gb YD hat olmuyor int paylaşıyorum uğraştırıyor baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet biter diye

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
son 2 yıl içinde 1 yıl iphone 7 1 yıldır da iphone 11 pro kullanıyorum 7'den önceki telefonum xiaomi mi8 se'ydi ondan önce mi note 3 kullandım, iphone'a iş gereği geçmiştim ama pişmanım şu an ki aklım olsa kesinlikle almazdım. Donanım ve yazılım olarak çok abartıldığını düşünüyorum iphoneların. Şu an çalıştığım yerde bir arkadaşımda s22 ultra var saati cartı curtu 27 bin civarına aldı şubatta fiyatına göre değil her türlü çok iyi telefon ve fiyatıda o özelliklere göre çok çok iyi ama iphone da bu yok hem pahalı hem özellik yok üstüne hapishane gibi telefon en ufak özelleştirme şansınız yok

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
S20 Ultra, S21 Ultra ve S22 Ultra’nın kamerası kötü mü? 200 dolarlık low-end cihazlar kullanıp daha iyi bir modele geçince eskisini kalıbına göre yargılanayı öğrenin artık.
O telefonlar da sensör den başka kullanılan diğer kaliteli malzemeler de devreye giriyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?

Alıntıyı görüntüle
3 tane telefon kullanıyorum ilk ciktiginda 6 aldım memnundum sonra iPhone 7 ye gectin gram memnun kalmadım applenin en rezalet telefon modeli hala 7 kullanıyorum 2. Telefon olarak gündelik kullanımda redmi k60 var onu kullanıyorum Android'in özgürlüğü cidden başka bir şey iPhone falan kullanmam daha 500 dolarlık telefon işimi hayli hayli görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

son 2 yıl içinde 1 yıl iphone 7 1 yıldır da iphone 11 pro kullanıyorum 7'den önceki telefonum xiaomi mi8 se'ydi ondan önce mi note 3 kullandım, iphone'a iş gereği geçmiştim ama pişmanım şu an ki aklım olsa kesinlikle almazdım. Donanım ve yazılım olarak çok abartıldığını düşünüyorum iphoneların. Şu an çalıştığım yerde bir arkadaşımda s22 ultra var saati cartı curtu 27 bin civarına aldı şubatta fiyatına göre değil her türlü çok iyi telefon ve fiyatıda o özelliklere göre çok çok iyi ama iphone da bu yok hem pahalı hem özellik yok üstüne hapishane gibi telefon en ufak özelleştirme şansınız yok
Aynen öyle iphonenin tek olayı ortamda oha bu iphonemi dedirtiyor o kadar sosyal olarak başkalarından üstün hissetmek istiyorsanız enayi gibi hiç bir özelliği olmayan telefona 3000 dolar verebilirsiniz :D

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
kilan embappe
REDMİ NOTE 10S kullanıyorum. Performansı çok iyi gördüğüm en iyi ekranlardan birine sahip ama ısınma olayı doğru. Oyun oynarken 2 saat sonra falan ısınıyor da sosyal medya da öyle bir sıkıntı yok.

yunusklc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus emre kılıç
2018 den beri redmi note 8 kullanıyorum ilk yıllarda çok iyidi 2 yıl sonra uygulama ve oyunlarda ciddi yavaşlama başladı şuan çok ciddi kullanım sağlamadığım için telefonda idare ediyor ama mantıklı bir fırsat görsem değiştirmeyi düşünürüm.
Benle ayni durumdasin :) bendede 3.5 senedir var ilk 2 sene her şey cok guzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular