telefonu ne için kullanıcaksın?günaydın forum üyeleri bu konuda telefon önerisi istemiyorum elimde iki seçenek var ikisinden birini seçmem lazım sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.
Huawei P20 Lİte
samsung galaxy s7
hangisini tercih etmeliyim şimdiden tşk
İkiside güncel ve performanslı telefonlar değil 2. el mi alıyorsunuz ?telefon almıycağım bu ikisinden birini tercih etmeliyim başka seçenek yok ne için kullanacağımı yukarıda yazdım
hayır amcam verecek bu iki tercihi sundu başka yok hayat şartları zor alamıyorum sıfır bende isterim ama yok maalesef parayı veren düdüğü çalıyorİkiside güncel ve performanslı telefonlar değil 2. el mi alıyorsunuz ?
Hangisinin hangi konuda daha iyi olduğuna buradan bakabilirsin.hayır amcam verecek bu iki tercihi sundu başka yok
P20 Lite al o zaman.telefon almıycağım bu ikisinden birini tercih etmeliyim başka seçenek yok ne için kullanacağımı yukarıda yazdım
Hangisinin hangi konuda daha iyi olduğuna buradan bakabilirsin.
Samsung Galaxy S7 edge (Tek Hat) - Huawei P20 Lite Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S7 edge (Tek Hat) - Huawei P20 Lite özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
cevaplarınız için teşekkür ederim p20 lite diyeceğimP20 Lite al o zaman.
Vazgeçtim S7 Edge daha iyi onu al.hayır amcam verecek bu iki tercihi sundu başka yok hayat şartları zor alamıyorum sıfır bende isterim ama yok maalesef parayı veren düdüğü çalıyor