Hangi tozu almam gerek

Estağfurullah hocam sıkıntı yok da siz meseleyi hepten yanlış anladınız. Konuyu açıp tavsiye isteyen de ben değilim bana protein tozu ve ya creatin tavsiye etmenize gerek yok. Konuyu ilk sayfadan okursanız konuyu açan arkadaşın farklı biri olduğunu, benim de ona tavsiye veriyor olduğumu görürsünüz. Bu dedikleriniz de konuyu açan arkadaş dikkate alsın onu da belirtelim. Bende 3 senelik amatör vücut geliştirme hayatımda 3 senenin ardından yanlışlıkla da olsa tavsiye almış oldum :)
Hocam kusura bakmayın tavsiyem size değil yanlış anlaşıldım telefonda olduğum için arkadaşın doğrudan mesajları okuyacağını bildiğim için onun mesajını alıntılamadan hepsini bir arada yazmış oldum bi kusurumuz olduysa affola herkesin sporu kendine.

Hocam benim ilk başladığım zaman, bundan yaklaşık 3 sene önce zayıflamamda etkisi oldu. Eğer fazla kilon varsa kullanabilirsin. Ama kolay zayıflayabilen, rahatça kalori açığı yaratabilen biriysen gerekli değil.
hocam çok zorlanmıyorum protein oceandan almıstım limonata gibi geldi ayrıca idmanda mdiemi bulandırdı

optimum ile supplementler arasında kalite olarak fark edilecek bir fark varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri