Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam. Bir de bazı modellerde (özellikleri birebir aynı) sol yanda fan çıkışı var bazılarında yok. Neye göre yapılıyor ki acaba bu ? Solda fan çıkışı olmaması soğutması daha kötü mü demek oluyor? Mesela olanda kart okuyucu yok ki bu benim için eski bir nokta çünkü kullanıyorum. Fan olmayanda ise kart okuyucu koymuşlar.Yok hocam o sizin dediğiniz s-1003nt olanlardan. Ben alınca kendim de baktım panel kodundan %100sRGB 300 nit. HpSupport WhatsApp'tan temasa geçtim garantiyi güncelleyeceklerini söylediler 3-4 gün içinde bakalım.
Laptop maksimum fanda çok çekiyor. Sürekli öyle kullanacaksanız 9 ayda bir bakım yapmanızı öneririm. Soğutucuyla kullanacaksınız (ki bence gerek yok stant gayet yeterli olur) 6 ayda bir bakıma ihtiyacı var laptopun. Stant ile 5-7 arası derece düşüyor. Soğutucuyla 7-9 derece arası düşer.
Aşağıya serbest kullanımda (pilde verimlilik modu) ısı değerini attım hocam. Max performans modunda Acer kadar ne sesli ne de Asus kadar sessiz. Omen Gaming Hub'Tan klavye RGB aydınlatmasını falan yapabilirsiniz ama rakiplerine göre biraz düşük kalıyor haberiniz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü İntel hile yapıyor. Stres testinde 150 watt ile çalışıp 97 dereceyi görüyor laptop. Hangi uygulamada 150 watt çalışabilir? Veya uzun sürede ne kadar verimli kalabilir? Ryzen işlemcinin 60 watta çalıştığı yerde intel 75-100 watt arası gösterebiliyor o değeri. 100 watt üstü intihar demek zaten. Birkaç ay sonra mavi ekran hatası alır anakart arızasından dolayı. Bundan dolayı çoğu laptop undervolt yapıyor kendiliğinden. Monster yapmadığı için kronik anakart sorunu var sanıyorlar ama intelden kaynaklanıyor çünkü undervolt yapmıyor monster. Kendi ayağına sıkıyor resmen.
Mesela bunda fan çıkışı yok solda bomboş.
HP Victus A05pjea 16-s1014nt Ryzen 7 8845hs 16gb 1tb Ssd 4060 8gb 16.1 144hz Fhd Fdos Notebook Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP Victus A05pjea 16-s1014nt Ryzen 7 8845hs 16gb 1tb Ssd 4060 8gb 16.1 144hz Fhd Fdos Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Ama bunda var mesela özellikleri aynı? Ben hangisini almalıyım?