Neler Yeni

Hangi Witcheri almalıyım?

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Yani burda Witcher serisinin ilk 2 oyununa kötü diyen ve almayın diyenler oyunları oynadı mı acaba merak ediyorum. Bu bir seri üçleme ve siz direk 3 ten başlayın diyorsunuz ya da hikaye videolarını dinle, izle diyorsunuz anlamıyorum. Eğer seriye yeni başlayacaksanız kesinlikle ilk 2 oyunuda alın fiyatları zaten çok ucuz ve oynayın ikisi de efsane oyunlardır zaten metacritic puanlarına incelemelerine de baksanız anlarsınız.
Bu arada seri 3. oyunla patlamış bir seri değil oyun dünyasında zaten bilinen ve yüksek puanlar alan bir seriydi. 3. oyun zirve noktası oldu sadece her oyunda çıtayı çok yükselttiler çünkü.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
2. Olan

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
2. oynayışımda ana hikaye ve blood and wine aktı ama
hearts of stone sarmadı ya
hearts of stone beni ilk oynayışta da hiç sarmadı biliyor musun hikayesi güzel de ne bilm bende farklı bir beklenti vardı karşılamadı ama 2. oynayışımda değişik son denemek için sabırsızlanıyorum

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
hearts of stone beni ilk oynayışta da hiç sarmadı biliyor musun hikayesi güzel de ne bilm bende farklı bir beklenti vardı karşılamadı ama 2. oynayışımda değişik son denemek için sabırsızlanıyorum
hikayesi sarmadı beni pek
blood and wine baya ilgi çekiciydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom