HANGİSİ MANTIKLI OLUR?

Emrcvkkl7

80+
Reaksiyon skoru
14
Herkese merhaba sizce 8 bin tl ye 2tb pcie4 mü almak mantıklı olur yoksa aynı fiyata 1 tb pcie5 mi?

Herkese merhaba sizce 8 bin tl ye 2tb pcie4 mü almak mantıklı olur yoksa aynı fiyata 1 tb pcie5 mi?

Al geç

Anakartın gen 5 ssd destekliyor mu
evet destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al geç
aynen bundan bahsediyorum samsung zaten bunun aynı fiyatı yine samsung gen5 var ama 1 tb hangisi mantıklı olur

evet destekliyor

aynen bundan bahsediyorum samsung zaten bunun aynı fiyatı yine samsung gen5 var ama 1 tb hangisi mantıklı olur
Gen 4 5 hız farkı yok gibi bir şey 2 tb al geç frekans tv Gen 4 ve gen 5 i karşılaştırıyordu onu izle istersen

Pcie 5.
bir şey daha sorucam bu alıcağın ssd ler önbellekli demi?

evet destekliyor

2tb daha mantıklı

evet destekliyor

4 veya 5 in hissiyatını veya hızını anlayamicaksın bile sıradan depolama birimleri bunlar 2 tb olanı alman daha iyi 1 tb günümüzde az bile kalıyor artık

oyun için 3 bile fazlasıyla yeterli 5 daha çok edit dosya transferi vs. için

Kararımı değiştiriyorum bende gen4 öneriyorum ama bu alacağın ssd'lerde önbellek olsun mutlaka nacizane tavsiyem.

4 veya 5 in hissiyatını veya hızını anlayamicaksın bile sıradan depolama birimleri bunlar 2 tb olanı alman daha iyi 1 tb günümüzde az bile kalıyor artık
teşekkür ederim herkese aklımda benim de 2tb vardı yine de sormak istedim sağolun arkadaşlar

Kararımı değiştiriyorum bende gen4 öneriyorum ama bu alacağın ssd'lerde önbellek olsun mutlaka nacizane tavsiyem.
2tb 990 pro ile 1tb 9100 pro arasında kalmış dram var en üst segmentler zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,842
Üyeler
186,948
Son üye
hayriPotter
Geri