Anakartın gen 5 ssd destekliyor muHerkese merhaba sizce 8 bin tl ye 2tb pcie4 mü almak mantıklı olur yoksa aynı fiyata 1 tb pcie5 mi?
Herkese merhaba sizce 8 bin tl ye 2tb pcie4 mü almak mantıklı olur yoksa aynı fiyata 1 tb pcie5 mi?
evet destekliyorAnakartın gen 5 ssd destekliyor mu
aynen bundan bahsediyorum samsung zaten bunun aynı fiyatı yine samsung gen5 var ama 1 tb hangisi mantıklı olur![]()
Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 7.067,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al geç
Gen 4 5 hız farkı yok gibi bir şey 2 tb al geç frekans tv Gen 4 ve gen 5 i karşılaştırıyordu onu izle istersenevet destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen bundan bahsediyorum samsung zaten bunun aynı fiyatı yine samsung gen5 var ama 1 tb hangisi mantıklı olur
2tb ssdHerkese merhaba sizce 8 bin tl ye 2tb pcie4 mü almak mantıklı olur yoksa aynı fiyata 1 tb pcie5 mi?
2tb daha mantıklıevet destekliyor
aynen bundan bahsediyorum samsung zaten bunun aynı fiyatı yine samsung gen5 var ama 1 tb hangisi mantıklı olur
4 veya 5 in hissiyatını veya hızını anlayamicaksın bile sıradan depolama birimleri bunlar 2 tb olanı alman daha iyi 1 tb günümüzde az bile kalıyor artıkevet destekliyor
teşekkür ederim herkese aklımda benim de 2tb vardı yine de sormak istedim sağolun arkadaşlar4 veya 5 in hissiyatını veya hızını anlayamicaksın bile sıradan depolama birimleri bunlar 2 tb olanı alman daha iyi 1 tb günümüzde az bile kalıyor artık
2tb 990 pro ile 1tb 9100 pro arasında kalmış dram var en üst segmentler zatenKararımı değiştiriyorum bende gen4 öneriyorum ama bu alacağın ssd'lerde önbellek olsun mutlaka nacizane tavsiyem.