Hangisi Ram daha iyi?

Reaksiyon skoru
1
benim ram üstteki xpg diğer arkadaşta alttakini kullanıyor ve iddia ettiğine göre ben enayi olduğum için fazla para verip ondan kötü ram kullanıyormuşum ikisinin arasındaki farkları anlatabilcek varmı?

Arkadaşının ki daha iyi
-Fazla mhz
-CL30(CLsi düşük olunca daha iyi oluyor)
-Hypnix çip

Seninki beyaz ve rgb olduğundan pahalı. Yoksa arkadaşının ki her şekilde daha iyi. Umarım o rame 8k vermemişsindir.

Arkadaşının ki daha iyi
-Fazla mhz
-CL30(CLsi düşük olunca daha iyi oluyor)
-Hypnix çip

Seninki beyaz ve rgb olduğundan pahalı. Yoksa arkadaşının ki her şekilde daha iyi. Umarım o rame 8k vermemişsindir.
ben aldığımda 2000tl vermiştim şuan neden 8k bilmiyorum o da benden daha fazla verip o rami aldı marka güvenilirliği olsun diye xpg tercih ettim ustelik daha güzel bi tasarımı var

ben aldığımda 2000tl vermiştim şuan neden 8k bilmiyorum o da benden daha fazla verip o rami aldı marka güvenilirliği olsun diye xpg tercih ettim ustelik daha güzel bi tasarımı var
20 fps filan fark eder ram farkı aynı sistemde.

O özelliğe, sen tasarıma görüntüye para vermişsin. Üretilmeyince piyasada kalmayınca fiyat şişer. Eğer görüntü çok önemli değilse değiştirsen iyi olur. Fps farkı olur aralarında çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,087
Üyeler
183,378
Son üye
randomasam
Geri