Hocam ilginiz için çok teşekkürler düşüneceğim birazG.Skill Al Bak Keyfine Derim .
Kioxia Kronik Sağlık Ve Isı Problemi Olan Bir Marka Yalnızexceria pro yu alır rahatıma bakarım kral ya çok teşekkürler desteğin için renegade gerek yok sanırım
oha 4800 mhz ne bizim ramleri de tokatlıyor bu da bu mhz muhabbetini çözemedim ya DRAM hızı dimi bu 4800 ?
Bu Attığım Modelin CL26 Modeli .Alıntıyı görüntüleGSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL26 1.45V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL26 1.45V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
anakartların firmalarının ram test sonuçlarıoha 4800 mhz ne bizim ramleri de tokatlıyor bu da bu mhz muhabbetini çözemedim ya DRAM hızı dimi bu 4800 ?
aynı işte ikiside hynix a dieBu Attığım Modelin CL26 Modeli .
Evet .anakartların firmalarının ram test sonuçları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı işte ikiside hynix a die
Hocam en fazla 5.500 hadi bilemedim 6k ama dipnot geçeyim yayın ve oyun için + olarak windowsu da ssdnin içine kuracağım yaniKioxia Kronik Sağlık Ve Isı Problemi Olan Bir Marka Yalnız
Bütçen Tam Olarak Nedir ?
Krallar cl 28 26 falan baya zorlar ya ben bence cl 30 xpg ile corsair arasındayımThe fastest SSD 2025
Here you can find detailed SSD performance tests in the form of a list of best performers. The result in table form can be sorted as desired.ssd-tester.com
- Michael_Scofield
- Cevaplar: 15
- Forum: Dahili Depolama
Bu Daha Detaylı Test Sonuçları Filan Sunuyor .