Yardım Hangisini Almalıyım ?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
Sizce hangi kasa tercihini yapmalıyım ve içerisinde kullandıkları psu markasını öğrenmeden almak mantıklı mı veyahut boş kasa ve psu ayrı mı almalıyım önerilerinizi beklerim.

Ayrı ayrı alma seçenekleri de bunlar!!!

Sizce hangi kasa tercihini yapmalıyım ve içerisinde kullandıkları psu markasını öğrenmeden almak mantıklı mı veyahut boş kasa ve psu ayrı mı almalıyım önerilerinizi beklerim.

Ayrı ayrı alma seçenekleri de bunlar!!!

Bu 3 markada balon psu konusunda ayrı ayrı almak daha mantıklı.

Kasa + psu 3k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx6600 ekran kartı ryzen 5 5500 işlemci
PSU olarak bütçeniz doğrultusunda bunu önerebilirim kasa ise
1250 TL'ye geliyor n11 yeni hesap indiriminiz varsa.

Attığım PSU ile aynı seviyede ama 500w size yetmeyebilir aynı kalite.
hacı araştırma yaptığım da RX 6600 için çoğu kullanıcı 500 W–550 W civarında PSU'nun rahat çalıştırdığını belirtiyor, bazıları 450 W’ın da yeterli olduğunu söylüyor şöyle bir sonuca ulaştım msı marka almak daha cazip geliyor

hacı araştırma yaptığım da RX 6600 için çoğu kullanıcı 500 W–550 W civarında PSU'nun rahat çalıştırdığını belirtiyor, bazıları 450 W’ın da yeterli olduğunu söylüyor şöyle bir sonuca ulaştım msı marka almak daha cazip geliyor
12v kanalından 456w veriyor o paraya değmez MSI olsada önerilmiyor enermax ise 552w güç sağlıyor ilerde parça değiştirmek isterseniz MSI tam sınırda kalır yeterli gelmez.

12v kanalından 456w veriyor o paraya değmez MSI olsada önerilmiyor enermax ise 552w güç sağlıyor ilerde parça değiştirmek isterseniz MSI tam sınırda kalır yeterli gelmez.
o konuda haklısın işte enermax hiç duymadığım bir marka olduğundan biraz tedirgin oluyorum da msı dan iyi gibi cidden

Geri