Öneri Hangisini tercih etmeliyim?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
760000
1.6GDI Concept Plus 314000KM 2012 model safkan benzin kia sportage mi
1.4TSI Sport&Style 150HP 300000km 2010 benzinli vw tiguan mı
ikiside 760bin tl ikisininde sol ön çamurluk boya başka işlem yok. Amacım sanayiye çok uğratmasın, arıza ve kronikle uğraşmak istemiyorum. Tiguan için 122hpler kusursuz deniyor ama 150hp için bilmiyorum konu hakkında bilgi sahibi varsa süper olur. Bu fiyat bandında SUV araç önerisine de açığım. Max bütçe 760000. 761 bile olmuyor.

1.6GDI Concept Plus 314000KM 2012 model safkan benzin kia sportage mi
1.4TSI Sport&Style 150HP 300000km 2010 benzinli vw tiguan mı
ikiside 760bin tl ikisininde sol ön çamurluk boya başka işlem yok. Amacım sanayiye çok uğratmasın, arıza ve kronikle uğraşmak istemiyorum. Tiguan için 122hpler kusursuz deniyor ama 150hp için bilmiyorum konu hakkında bilgi sahibi varsa süper olur. Bu fiyat bandında SUV araç önerisine de açığım. Max bütçe 760000. 761 bile olmuyor.
Ben tiguan alırdım şahsen

neden hocam sportage için çok yakıyor diyorlar
vw yedek parçası falan daha kolay bulunuyor diye biliyorum ek olarak pazarıda daha geniş al sata müsait araç. 2008 den beri vw altyapısında araçlar kullandık tek sorun dsg şanzımanın 7-8 sene sonrası sapıtmaya başlaması. güncel olarakda passat kullanıyoruz 1.5 tsi 6 senelik araç daha 60binde tertemiz. Kişisel tercihim tiguan olurdu şahsen daha oturaklı duruyor.

Bende 1.4 tsi tiguanı tercih ederim ama km yüksek bakım geçmişi ve yıpranma durumu çok önemli iyi bakılmadıysa tiguanun onarım maaliyetleri diğerine göre daha yüksek olur
Mümkünse ikisinide tercih etme

Bende 1.4 tsi tiguanı tercih ederim ama km yüksek bakım geçmişi ve yıpranma durumu çok önemli iyi bakılmadıysa tiguanun onarım maaliyetleri diğerine göre daha yüksek olur
Mümkünse ikisinide tercih etme
çok kafam karışık ne tercih etmeliyim bu fiyat bandına

çok kafam karışık ne tercih etmeliyim bu fiyat bandına
Bu konuya herkes farklı bir öneri yapar önemli olan senin beklentin ne
Ben bu bütçede direkt 1.4 egea kovalarım 2021 üstü makyajlı kasa mümkünse min easy plus olabildiğince düşük km benim işimi görür

Geri