Neler Yeni

Hap içemiyorum nasıl içmeye başlarım?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Kucuklukten beri hic hap icmedim denemedim.
Deniyorum şuan baya bi suyla ama. Kucuk bi kapsul hapi bile yutamiyorum.
Dilmin ortasina koyuyorum su icip yutkunmaya calisiyorm ama olmuyor
İçtiğin hapı kesinlikle ezme kırma çok ciddi semptomlar gösterebilir, ekmeğin ve başka bir maddenin içine de koyma, azıcık su için ve fazla bekletip düşünmeden kendinizi stres yapmadan biran önce biraz su için ve hapı dilinizin arkasına koyun ve hapı unutun su içer gibi suyla beraber hapı yutun.
!Uyku sersemliği ile hap içmekten kaçının
!Hapı içip hemen yatmayın ya da uyumayın
!Susuz bir şekilde hap içmeyin
!Hapı reçetesinde bulunan kullanım talimatlarına göre kılanın

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Boş suyla içmek dışındaki yöntemler ilacın midede uğrayacağı "disintegrasyon" aşamasını olumsuz etkileyerek ilaçtan alacağın faydayı düşürür. Yok ekmeğe sar, yok havanda döv, yok bilmem ne yap diyenler desteksiz sallıyor bakma. Hadi ekmek neyse mide asidinde parçalanır da toz haline getirilip suda eritilecek bir ilaç olsa piyasaya tablet ya da kapsül şekinde değil toz şekilde sürülürdü zaten.

Eğer özellikle aç karna yutulması gereken bir ilaç değilse ilacı yemek arasında kullan. Diyelim kahvaltı yapıyorsun, ekmek zeytin yedin reçele geçeceksin, geçmeden önce boş suyla ilacı yut, hem sekresyonların bolluğundan hem de devam etmekte olan yutma fonksiyonundan dolayı daha kolay yuttuğunu fark edeceksin. Daha önce bir takılma yaşadığından bunun korkusunu yaşıyorsun muhtemelen. Bu şekilde takılma ihtimali daha düşük.

Hahacıoğulları

80+ Bronze
İlaci alicin ters civircen ilac he o başkaydı. İlacı at ağzına suyla gargara yap sonra yutarsın

Omnissiah

80+ Bronze
ben hapı toz haline getirip bir miktar suyla birlikte tadını almadan içiyordum

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Dilinin üstüne koy. Ağzında hiçbir şey yokmuş gibi düşünerek su iç. Zaten kendi kendine gider.

Omnissiah

80+ Bronze
Bende oyle yapicam da zararli fln diyolar etkisi gidiyo diyolar. Oyle bisi oldumu sana. Etkisini gordunmu ilacin yani ?
zararlımı bilmiyorum ama ben öyle kullandım zararını görmedim.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Screenshot_2023-04-25-19-21-21-698_com.android.chrome.jpg

:kekw:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord