Hapishane Haritası 3D Model Arıyorum

swan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Hapishane haritası bakıyorum da yada duvarları elinizde yada önerebileceğiniz site varmı? Motor Unreal Engine 5.7.4 (uzantısı .fbx) simülatör oyunu için

Oyunda kullandığın tasarım/renklendirme/poly temasından bi örnek de paylaşırsan daha rahat yardımcı olabilirler.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: swan
Bazen prototip çıksın mekanikler otursun oturdukça gelişir ve modellemeleri geçiştirip en sonda düzenlemek istiyoruz, o yüzden ücretsiz model bulmakta baya zorlanıyoruz. Sadece istediğiniz konsepte uygun ücretli 3d assestler bulabildim.

Dışarısı + İçerisi
Sadece İç Mekan

Eğer ücret vermek istemezseniz rastgele duvarları yeri dümdüz atıp geri kalan nesneleri meshy veya tencentin hunyuanda çıktı alıp oyunlırınza yerleştirebilirsiniz. Kolay gelsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Bazen prototip çıksın mekanikler otursun oturdukça gelişir ve modellemeleri geçiştirip en sonda düzenlemek istiyoruz, o yüzden ücretsiz model bulmakta baya zorlanıyoruz. Sadece istediğiniz konsepte uygun ücretli 3d assestler bulabildim.

Dışarısı + İçerisi
Sadece İç Mekan

Eğer ücret vermek istemezseniz rastgele duvarları yeri dümdüz atıp geri kalan nesneleri meshy veya tencentin hunyuanda çıktı alıp oyunlırınza yerleştirebilirsiniz. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Güzelmiş aslında da şuan için ücretsiz olarak yapmaya çalışıyorum

baştan inşaa etcez gibi duruyor
Post automatically merged:

şunu buldum burdan duvar filan derken

Geri