System dosyasını dışarı atmanızı ve orda yapıp birdaha olduğu dosyaya atmanızı öneririm1. aşamada izin gerekti. Bu arada sistemdeki tek hesap yani yönetici ben değil miyim nasıl izin istiyor?
Neden ? Oyunlarım daha hızlı açılmaz mı?Önermiyorum yapmayınız
Ssd diskiniz var ise sadece 1 yöntem dışında hepsini yapinSağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ? Oyunlarım daha hızlı açılmaz mı?
EvetBu tam olarak ne yapıyor da performanslı olmasını sağlıyor ?
Evet derken ?Ssd diskiniz var ise sadece 1 yöntem dışında hepsini yapin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Win 10 SSD ye kurulu.Ssd diskiniz var ise sadece 1 yöntem dışında hepsini yapin
Hard diskinizi tam performans moduna alıyor drop ve sıkıntılı yerlerde hard disk daha motive katıyor windows 10 1511 sürümde windows 15 saniyeden daha kısa sürede açıldığını gördükEvet derken ?
Tam olarak neye yarıyor bu işlem nasıl performanslı oluyor.
Sıkıntı olmayacak kadar eminim 150 cihazda test ettiğim şey sizde neden sıkıntı cikartsinkiWin 10 SSD ye kurulu.
Birinci hariç yapıyom o zaman. Bi komplikasyon olursa senden bilirim. O RTX ini alır Big Navi dan çıkartırım(!)
Regedit ile falan oynucam. Normalde sıkıntı çıkaracağını düşünmem. Sen sıkıntı çıkabilir dediğin için öyle yazdım. Uyuyan tilkiyi uyandırdın.Sıkıntı olmayacak kadar eminim 150 cihazda test ettiğim şey sizde neden sıkıntı cikartsinki
Sadece dediğim şeyi yap baştan uyarıyorum profesyonal değilsen sadece dedigimi yapRegedit ile falan oynucam. Normalde sıkıntı çıkaracağını düşünmem. Sen sıkıntı çıkabilir dediğin için öyle yazdım. Uyuyan tilkiyi uyandırdın.
Şipjşiişppi.Sadece dediğim şeyi yap baştan uyarıyorum profesyonal değilsen sadece dedigimi yap
Kesinlikle 150 cihazda yaptığım sonuçlara göre %60lik bir performans artışı vardırArkadaşlar yapıp performans alan varsa veya değişim gören varsa lütfen yazsın. Sonuçları yazmak faydalı olacaktır.