HARDDİSK MADENCİLİĞİ ?

Reaksiyon skoru
105
arkadaşlar chia coin diye bir şey varmış harddiskinizi kiraya vererek para kazanabiliyorsunuz bi nevi harddisk madenciliği gibi 2tb lık bir harddisk ile ayda 25 dolar kazanılıyor yapan varmı tavsiye ediyormu ?

arkadaşlar chia coin diye bir şey varmış harddiskinizi kiraya vererek para kazanabiliyorsunuz bi nevi harddisk madenciliği gibi 2tb lık bir harddisk ile ayda 25 dolar kazanılıyor yapan varmı tavsiye ediyormu ?
Aylık 7$ kazanabilirsin gibi duruyor calcultor a göre, üç gün önce flan 56TB hdd aldım amazondan 52TB için 300$ diyordu aylık şimdi 200$ diyor tam kapanmadan sonra iade edeceğim

Aylık 7$ kazanabilirsin gibi duruyor calcultor a göre, üç gün önce flan 56TB hdd aldım amazondan 52TB için 300$ diyordu aylık şimdi 200$ diyor tam kapanmadan sonra iade edeceğim
anladım herkes işin içine girince fazla depolama yeri oluştuğu için büyük ihtimal kazanacağımız miktar her geçen gün azalacaktır diye düşünüyorum

@baltazar Hocam müsait olursan ilgilenirsin.

56 tb HDD mi? ben en fazla 8 tb var diye biliyordum.

HDD ile coin kazımı için bence biraz piyasanın oturmasını beklemek lazım deyip deynemeyecegine gore adım atılmalı

Aşırı ilgi görüyor bu yüzden kazanmak aşırı zorlaşıyor.
Şuan 200 dolar değerinde çıkacağı söyleniyor. Havuza katılırsan daha fazla kazanırsın.

Geri