Neler Yeni

Hardline Whey Zone ve 3 Matrix Farkı Nedir? Genel Olarak Tavsiye Eder Misiniz?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed
2 yıldır supplementlerin kendi whey proteinini kullanıyorum ama son zamanda zam yaptı ve fiyatı ciddi yükseldi.
Hardline'ı çok duymuştum. Önerir misiniz?
Ayrıca bu ikisinin farkı nedir?
1742736419936.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mete avcı
Sadece protein istiyorsan whey 3 matrix al whey zone'un içinde vitamin mineral takviyesi ve karbonhidrat var protein tozlarına nazaran proteini epey düşük, öğün tozu gibi bir şey bu.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece protein istiyorsan whey 3 matrix al whey zone'un içinde vitamin mineral takviyesi ve karbonhidrat var protein tozlarına nazaran proteini epey düşük, öğün tozu gibi bir şey bu.
Genel olarak markayı önerir misiniz?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed
Evet güzel marka whey 3 matrixin çilekli olanını denedim tadı süper fakat kreatin eklemesi var şişirmek için istersen kreatin olmayan versiyonu al
Hocam protein tozunu her gün kullanmıyorum. Genelde evdeki yemek protein açısından düşük olduğunda açığı kapatmak için kullanıyorum. Protein ihtiyacımı %80 yiyeceklerden karşılıyorum.

Örneğin 2 gün önce borani diye bir yemek vardı bizim evde. Bu yemek kelimenin tam anlamıyla sıfır protein (azcık yoğurdu saymazsak).
Borani:
1742842788341.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mete avcı
Hocam protein tozunu her gün kullanmıyorum. Genelde evdeki yemek protein açısından düşük olduğunda açığı kapatmak için kullanıyorum. Protein ihtiyacımı %80 yiyeceklerden karşılıyorum.

Örneğin 2 gün önce borani diye bir yemek vardı bizim evde. Bu yemek kelimenin tam anlamıyla sıfır protein (azcık yoğurdu saymazsak).
Borani:
Alıntıyı görüntüle
Eğer hali hazırda kreatin de kullanıyorsan kreatin eklemesi olmayan ürünü tercih et

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru