Genel olarak markayı önerir misiniz?Sadece protein istiyorsan whey 3 matrix al whey zone'un içinde vitamin mineral takviyesi ve karbonhidrat var protein tozlarına nazaran proteini epey düşük, öğün tozu gibi bir şey bu.
Evet güzel marka whey 3 matrixin çilekli olanını denedim tadı süper fakat kreatin eklemesi var şişirmek için istersen kreatin olmayan versiyonu alGenel olarak markayı önerir misiniz?
Hocam protein tozunu her gün kullanmıyorum. Genelde evdeki yemek protein açısından düşük olduğunda açığı kapatmak için kullanıyorum. Protein ihtiyacımı %80 yiyeceklerden karşılıyorum.Evet güzel marka whey 3 matrixin çilekli olanını denedim tadı süper fakat kreatin eklemesi var şişirmek için istersen kreatin olmayan versiyonu al
Eğer hali hazırda kreatin de kullanıyorsan kreatin eklemesi olmayan ürünü tercih etHocam protein tozunu her gün kullanmıyorum. Genelde evdeki yemek protein açısından düşük olduğunda açığı kapatmak için kullanıyorum. Protein ihtiyacımı %80 yiyeceklerden karşılıyorum.
Örneğin 2 gün önce borani diye bir yemek vardı bizim evde. Bu yemek kelimenin tam anlamıyla sıfır protein (azcık yoğurdu saymazsak).
Borani:
Alıntıyı görüntüle
Hayır hocam anlattım yaO halde whey zone benim için daha mı uygun?
Kreatin kullandığınız için whey 3 matrix base olanını tercih edinHayır hocam anlattım ya
Rica ederim hocam ne demekAnladım çok sağolun hocam.