Neler Yeni

Harici Harddisk Oyunlarda Üzer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
Arkadaşlar iyi akşamlar harici depolama almayı düşünüyorum içerisine sadece hikayeli oyunlar kurucam burda harici harddisk alsam çok fazla can sıkıcak kadar performans kaybı yaşar mıyım? İlla harici ssd mi almalıyım? Öneriniz var mıdır?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar iyi akşamlar harici depolama almayı düşünüyorum içerisine sadece hikayeli oyunlar kurucam burda harici harddisk alsam çok fazla can sıkıcak kadar performans kaybı yaşar mıyım? İlla harici ssd mi almalıyım? Öneriniz var mıdır?
Hdd alınmaz artık heleki hikayeli oyunlar oynayacaksınız. En az ssd gerekir. Oyunu açana kadar bi duş alır gelirsiniz artık. Şaka bi yana hdd almayın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdd alınmaz artık heleki hikayeli oyunlar oynayacaksınız. En az ssd gerekir. Oyunu açana kadar bi duş alır gelirsiniz artık. Şaka bi yana hdd almayın derim
harici ssd lerde çok fazla hızlı değil genel olarak 600-700 arası okuma yazma hızları oluyor. o yüzden kararsız kaldım

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Sata ssd öneririm m2 slotunuz 2 tane ise 512 daha eklenebilir

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Furkan Görür
cod bo6 gibi oyunlarda üzer.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
harici ssd lerde çok fazla hızlı değil genel olarak 600-700 arası okuma yazma hızları oluyor. o yüzden kararsız kaldım
Hocam hdd ile arasında dağlat kadar fark var sata ssd nin hdd alıp rezillik çekeceğinize alın bitane sata ssd keyfinize bakın

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kalbini kırar gece ağlamaktan yatamazsın. Kalbini önce tuvalete atar sonra sifonu çeker, her pcyi açınca pc nin başında mızzzz ingaaa dersin ssd den şaşma mö 1700lerde değliz ben sana üzülürüm elimdan başka bir şey gelmez

xTURANN

80+ Silver
maalesef laptop olduğu için ekstra bi slotum bulunmuyor mecburen harici ssd alıcam o zaman
Laptopunda CD Girişi varsa, onu iptal edip sata ssd tak.

Ayrıca HDD Artık Ölü Teknoloji. ( Bazı Durumlar Hariç )

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
Laptopunda CD Girişi varsa, onu iptal edip sata ssd tak.

Ayrıca HDD Artık Ölü Teknoloji. ( Bazı Durumlar Hariç )
maalesef sistem yeni cd girişi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalbini kırar gece ağlamaktan yatamazsın. Kalbini önce tuvalete atar sonra sifonu çeker, her pcyi açınca pc nin başında mızzzz ingaaa dersin ssd den şaşma mö 1700lerde değliz ben sana üzülürüm elimdan başka bir şey gelmez
açılış olarak m.2 ssd de kurulu onda problem yok sadece oyunlara diye düşündümde ssd alıcam daha mantıklı geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
ssd yukseltebılıosan yukselt yukseltemıosan. 512 gb sa slotun idare et. harici ssd de kurtarmaz.
boş slot yok 1tb alan var fakat dersler için yüklemem gereken teknik çizim uygulamaları çok yer kaplıyormuş

İçerisinde ki SSD Kaç GB ? Muhtemelen M2 Takılıdır.

Onu formatla, sök ve upgrade et. 1 TB Yeter ama garanti olsun dersen 2 TB Al.
1 tb m2 var dersler için kullanıcak olmasam hayli hayli yeter ama ders uygulamaları çok yer kaplıyor

İçerisinde ki SSD Kaç GB ? Muhtemelen M2 Takılıdır.

Onu formatla, sök ve upgrade et. 1 TB Yeter ama garanti olsun dersen 2 TB Al.
Hocam hdd ile arasında dağlat kadar fark var sata ssd nin hdd alıp rezillik çekeceğinize alın bitane sata ssd keyfinize bakın
https://www.trendyol.com/sandisk/po...6-p-757860395?boutiqueId=61&merchantId=361563 bu nasıldır acaba

Top Bottom