StrangeRick
80+ Bronze
okula gidiyimmi
Son düzenleme:
bence gitmesinKardeşimin arkadaşı hasta olmuş ateşide çıkmış ama şuan ateş yok sadece öksürük ve burun akıntısı var ve aynı sınıftalar sınıflarda küçük çocukta gelecek okula ne yapmalı yani corona dan çok korkuyor ne yapmalı dersi kaçırmalı mı yoksa yinede gitsin mi okula sadece önerilerinizi bekliyorum siz dediniz diye yapmıyacağım yani vebal altında kalmazsınız sadece düşüncelerinizi aynı durumda siz ne yapardınız onu soruyorum
çok zorunluysa gitsin ama uzak dursun o çocuktan ve hiçbir yere değmesin. maskesini çıkarmasın ve dezenfektan sıksınKardeşimin arkadaşı hasta olmuş ateşide çıkmış ama şuan ateş yok sadece öksürük ve burun akıntısı var ve aynı sınıftalar sınıflarda küçük çocukta gelecek okula ne yapmalı yani corona dan çok korkuyor ne yapmalı dersi kaçırmalı mı yoksa yinede gitsin mi okula sadece önerilerinizi bekliyorum siz dediniz diye yapmıyacağım yani vebal altında kalmazsınız sadece düşüncelerinizi aynı durumda siz ne yapardınız onu soruyorum
Sağlıktan önemlimi ders gitmesin tabiKardeşimin arkadaşı hasta olmuş ateşide çıkmış ama şuan ateş yok sadece öksürük ve burun akıntısı var ve aynı sınıftalar sınıflarda küçük çocukta gelecek okula ne yapmalı yani corona dan çok korkuyor ne yapmalı dersi kaçırmalı mı yoksa yinede gitsin mi okula sadece önerilerinizi bekliyorum siz dediniz diye yapmıyacağım yani vebal altında kalmazsınız sadece düşüncelerinizi aynı durumda siz ne yapardınız onu soruyorum
kaçıncı sınıf?Kardeşimin arkadaşı hasta olmuş ateşide çıkmış ama şuan ateş yok sadece öksürük ve burun akıntısı var ve aynı sınıftalar sınıflarda küçük çocukta gelecek okula ne yapmalı yani corona dan çok korkuyor ne yapmalı dersi kaçırmalı mı yoksa yinede gitsin mi okula sadece önerilerinizi bekliyorum siz dediniz diye yapmıyacağım yani vebal altında kalmazsınız sadece düşüncelerinizi aynı durumda siz ne yapardınız onu soruyorum
zaten o konuda ailecek çok titiziz merak etmeçok zorunluysa gitsin ama uzak dursun o çocuktan ve hiçbir yere değmesin. maskesini çıkarmasın ve dezenfektan sıksın
Bence çocuğun velisiyle konuşun hasta olan çocuk gitmesin senin kardeşin gitmese bile diğer çocuklar gidecek yani.Kardeşimin arkadaşı hasta olmuş ateşide çıkmış ama şuan ateş yok sadece öksürük ve burun akıntısı var ve aynı sınıftalar sınıflarda küçük çocukta gelecek okula ne yapmalı yani corona dan çok korkuyor ne yapmalı dersi kaçırmalı mı yoksa yinede gitsin mi okula sadece önerilerinizi bekliyorum siz dediniz diye yapmıyacağım yani vebal altında kalmazsınız sadece düşüncelerinizi aynı durumda siz ne yapardınız onu soruyorum
yarın okul yok bildiğim kadarıylaKardeşimin arkadaşı hasta olmuş ateşide çıkmış ama şuan ateş yok sadece öksürük ve burun akıntısı var ve aynı sınıftalar sınıflarda küçük çocukta gelecek okula ne yapmalı yani corona dan çok korkuyor ne yapmalı dersi kaçırmalı mı yoksa yinede gitsin mi okula sadece önerilerinizi bekliyorum siz dediniz diye yapmıyacağım yani vebal altında kalmazsınız sadece düşüncelerinizi aynı durumda siz ne yapardınız onu soruyorum