Neler Yeni

Hastahaneye gitmeli miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Devit 3 1962 Ruhtsatlı çok eski bir vitamin he sırf devit 3 olurmu bilemem ama annem semptom gösterince (pcr yapmadık) 10.000 iu vitamin d ve 500ml C vit (Redox C vardı kas ile yapılan vitamin ama ben suya 2 tüp kırıyordum) onun dısında kefir yararını gördük. @DOGANALPASLAN Oranlarda hata olabilecekse düzeltebilir ama 5 ay boyunca dahi 10k iu vit d toksiklik yapmıyormuş.
İlaç pahalı mı? Yani 100 150 lira değildir değil mi?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
İlaç pahalı mı? Yani 100 150 lira değildir değil mi?
Satış Fiyatı9,8 TL (2 Mart 2020) - Fiyat Geçmişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

C Vitamini icin buda iyi gibi. d3 vitamini 10. buda 25 35 tl ile tamamlarsın
Filyasyon ekipleri getirirse istiyorum dersin parasını verirsin sonucta ruhatslı ürünler bir sıkıntı olmaz

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Devit 3 1962 Ruhtsatlı çok eski bir vitamin he sırf devit 3 olurmu bilemem ama annem semptom gösterince (pcr yapmadık) 10.000 iu vitamin d ve 500ml C vit (Redox C vardı kas ile yapılan vitamin ama ben suya 2 tüp kırıyordum) onun dısında kefir yararını gördük. @DOGANALPASLAN Oranlarda hata olabilecekse düzeltebilir ama 5 ay boyunca dahi 10k iu vit d toksiklik yapmıyormuş.
Bilgim yok vitaminler hakkında

Çok basarılıysa umarım Bizde de verirler bir an önce fda isi makaraya vuruyor siz at değisiniz diyor ama Uttar paradesh verileri tam tersini söyliyor.
Yakındır onay alması.

Filyasyon ekibi veriyor mu vitamin? Hocam çok pahalı değildir değil mi?

Evde aynı anda 3 kişinin hasta olması tesadüf olamaz.
Bilgim yok maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
Dostum etik olarak gitmen gerekir ancak seni ve etrafındakileri karantinaya alacaklar yarı ay bu yüzden stratejik düşün ve gitme, zaten korona olduğundan eminmişsin. Biz de olmuştuk ve Avrupa'nın onaylamadığı pek işe yaramayan ilaçlar vermişlerdi. Sen sadece evden çıkma onun haricinde illa odandan çıkman ve birilerinin sana yemek vs.vermek için senle temasa geçmesi gerekecek sen sadece o kişilerin yaşlılığı ya da hastalığı olmamasına dikkat et. Geçmiş olsun

Dostum etik olarak gitmen gerekir ancak seni ve etrafındakileri karantinaya alacaklar yarı ay bu yüzden stratejik düşün ve gitme, zaten korona olduğundan eminmişsin. Biz de olmuştuk ve Avrupa'nın onaylamadığı pek işe yaramayan ilaçlar vermişlerdi. Sen sadece evden çıkma onun haricinde illa odandan çıkman ve birilerinin sana yemek vs.vermek için senle temasa geçmesi gerekecek sen sadece o kişilerin yaşlılığı ya da hastalığı olmamasına dikkat et. Geçmiş olsun

Bu arada okuluna sakın gitme tabii

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
yaklaşık 1 ay önce geçirdim 17 yaşındaydım saglık bakanlığında ki kadına ard arda sormama rağmen ilacı kullanmamı söyledi yani o işler biraz yalan
ben kullandım herhangi bir yan etkisi olmadı
Bende geçirdim yaşım 14 bana ilaç vermediler ama babama ve anneme verdiler o yüzden söyledim belli bir yaş sınırı var

Top Bottom