Neler Yeni

Hastahaneye gitmeli miyim?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Şimdi bir şey derdim de boşa uyarı yemeyelim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@DOGANALPASLAN hocam bu arada test yaptırmadım. Yaptıracağım ama.
Öksürük yok bende. Sadece ateş var,eklem ağrıları, bel ve baş ağrısı var. Kovidli birinde öksürük olmaması olabilir mi?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bir Protokol vardı sanırsam belli başlı sorulara göre test mi yapılıyormuş su sekildey di:
Mesala kuzenimin boğazı ağrıyordu ama ateş öksürük yok doktora gitti gerek görmemiş. bi arada karnı ağrımıstı.
Hocam artık öyle değil, acile başvuruların %90'ına test yapıyorlar çünkü vakalar patlamış durumda. Bizzat gözlemledim :').

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Hocam artık öyle değil, acile başvuruların %90'ına test yapıyorlar çünkü vakalar patlamış durumda. Bizzat gözlemledim :').
Sıkıntı... İlaçı yok demek hala, ası varken ilaç olmaması cok ilginc? Bide Ivermectin diyorlar Hindistanda Uttar Paradesh eyeletinde vakalar patlayınca vermişler vakalar baya azalmış. https://greatgameindia.com/india-legal-notice-who-ivermectin/
Bakalım bizde de kullanılır mı?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Bence bir ambulansı ara gelsinler hastaneye giderken başka yerlere bulaşabilir, riske atmamak gerek, diyeceksiniz ki ambulansı meşgul ediyor, bir şey diyemem o soruya :(.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sıkıntı... İlaçı yok demek hala, ası varken ilaç olmaması cok ilginc? Bide Ivermectin diyorlar Hindistanda Uttar Paradesh eyeletinde vakalar patlayınca vermişler vakalar baya azalmış. https://greatgameindia.com/india-legal-notice-who-ivermectin/
Bakalım bizde de kullanılır mı?
Yanlış dedim aslında
Türkiye'deki ilaçların bir temeli yok boş ilaçlar.
(Filyasyonun verdikleri) ivermectin çok başarılı, virüslerin metabolizma yolları çok kısıtlı olduğundan onu bloke edecek ilaçların bulunması da o kadar zor oluyor.

şahin doğan

80+ Platinum
gitmelisin ama gidersen karantinan yeniden başlayacak

uydu3

80+ Silver
15 yaşımdayım korona oldum çocuk sayıldığım için o korona ilacının verilemeyeceğini söylediler parol ve katarin verdiler ağrıdan ölüyordum neredeyse ayağa kalkamıyordum onların etkisiyle yatışıyodu ağrılarım ayrıca karantinada kaldığın için başkalarına bulaştırmıyorsun pozitif tanısı konulmayınca öyle olmuyor genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,102
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom