Ersan.
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Galiba yaşı 18 in altında olanlara ilaç vermiyorlar (18 olduğundan emin değilim) ama üstündeyse veriyorlarÖğrendiğime göre ben gidersem paroldan fazla bir şey yapmıyorlarmış.
Galiba yaşı 18 in altında olanlara ilaç vermiyorlar (18 olduğundan emin değilim) ama üstündeyse veriyorlarÖğrendiğime göre ben gidersem paroldan fazla bir şey yapmıyorlarmış.
Tekrarlıyorum...Yarın okula gidecekseniz kesinlikle gidip test yaptırarak karantinada kalın.
Covidse gitmez canım o kadar değil.Tekrarlıyorum...
Olabilir canım.@DOGANALPASLAN hocam bu arada test yaptırmadım. Yaptıracağım ama.
Öksürük yok bende. Sadece ateş var,eklem ağrıları, bel ve baş ağrısı var. Kovidli birinde öksürük olmaması olabilir mi?
Bir Protokol vardı sanırsam belli başlı sorulara göre test mi yapılıyormuş su sekildey di:Olabilir canım.
Hocam artık öyle değil, acile başvuruların %90'ına test yapıyorlar çünkü vakalar patlamış durumda. Bizzat gözlemledim :').Bir Protokol vardı sanırsam belli başlı sorulara göre test mi yapılıyormuş su sekildey di:
Mesala kuzenimin boğazı ağrıyordu ama ateş öksürük yok doktora gitti gerek görmemiş. bi arada karnı ağrımıstı.
Sıkıntı... İlaçı yok demek hala, ası varken ilaç olmaması cok ilginc? Bide Ivermectin diyorlar Hindistanda Uttar Paradesh eyeletinde vakalar patlayınca vermişler vakalar baya azalmış. https://greatgameindia.com/india-legal-notice-who-ivermectin/Hocam artık öyle değil, acile başvuruların %90'ına test yapıyorlar çünkü vakalar patlamış durumda. Bizzat gözlemledim :').
Yanlış dedim aslındaSıkıntı... İlaçı yok demek hala, ası varken ilaç olmaması cok ilginc? Bide Ivermectin diyorlar Hindistanda Uttar Paradesh eyeletinde vakalar patlayınca vermişler vakalar baya azalmış. https://greatgameindia.com/india-legal-notice-who-ivermectin/
Bakalım bizde de kullanılır mı?![]()
Uttar Pradesh government says early use of Ivermectin helped to keep positivity, deaths low
Claiming that timely introduction of Ivermectin since the first wave has helped the state maintain a relatively low positivity rate despite in its high population density.indianexpress.com