Neler Yeni

Hastahaneye gitmeli miyim?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Koronalıyım. Test yapmadım ama orası kesin. Öğrendiğime göre ben gidersem paroldan fazla bir şey yapmıyorlarmış.
Ateşim dün 40 oldu. Şimdi düşmüyor. 38 de takılı kaldı.
Gitmeli miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DOGANALPASLAN
Ateşin çok fazla vücuduna kalıcı hasarlar bırakabilir. Aman dikkat brom ateş düşürücü falan da verirler gerekirse yatışını da gerçekleştirirler. Yaşın kaç? Ailende ağır geçiren var mı?

Kemalus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Öztürk
İlgilendiği Kategoriler
Futbol,Spor,Sağlık
Normalde giderdim. Ama galiba paroldan fazla bir müdahale yokmuş. Bizim ev eczane annem eczacı gibi. Gitmem artısı var mı? Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
yinede gitmelisin

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
Yine de long covid vb durumlarda sistemde senin için covid yazması avantaj ayrıca aşı olmak zorunda da kalmayacaksın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Normalde giderdim. Ama galiba paroldan fazla bir müdahale yokmuş. Bizim ev eczane annem eczacı gibi. Gitmem artısı var mı? Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
@DOGANALPASLAN Hocam kuzenim de korona. Verdikleri ilaç halüsinasyon yapmış. O yüzden o tarz şeyler kullanmam.

Gitmemin artısı var mı, ne verirler bana? Halüsinasyon yaptıkları ilaçları kullanmam.

Yine de long covid vb durumlarda sistemde senin için covid yazması avantaj ayrıca aşı olmak zorunda da kalmayacaksın.
Long covid aşı zorunluluğu ile ne alakası var?

Yaşın kaç? Ailende ağır geçiren var mı?
Yaşım 16. Bağışıklığı çok zayıf olan bir insanım. Annem ağır geçiriyor. Babam aşılı olduğu için biraz daha hafif.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Tabii ki gitmelisin

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostum her yer aynı değil gitmelisin sana uygun çeşitli vitamin, takviye, ilaç vs. verebilirler gitmelisin.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,111
İsim
Cicikuş
@DOGANALPASLAN Hocam kuzenim de korona. Verdikleri ilaç halüsinasyon yapmış. O yüzden o tarz şeyler kullanmam.

Gitmemin artısı var mı, ne verirler bana? Halüsinasyon yaptıkları ilaçları kullanmam.

Yaşım 16. Bağışıklığı çok zayıf olan bir insanım. Annem ağır geçiriyor. Babam aşılı olduğu için biraz daha hafif.
E bağışıklılığında zayıf doktora git sonuçta hepimizden iyi bilenler onlar. Doktorlar ne yapılması gerektiğini bizden 10-15 kat daha iyi bilir heralde. Git diyorsak git hocam doktorlar bizden daha iyi yardımcı olurlar sana.

Ak'f

80+ Bronze

Gitmeden ne söyleyeceklerini bilemeyeceğin için git

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Verdikleri ilacı kullan diyen olmadı ki bak ben de kullanmıyorum.
C vit, d vit gibi vitaminler iste doktordan. Ayrıca ateş düşürmek için de ilaç iste.

Long covid için şöyle : yarın öbür gün örneğin kalp iltihabı oldu sende(Allah korusun) doktorlar çok farklı şeyler arar vücudunda eğer covidi bilmezlerse , bu gibi genel kontrollerde sıkıntı olabilir. Onun dışında eğer pozitif çıkarsan 6 ay gibi bir sürede aşılı konumunda oluyorsun.
Ayrıca tek doz aşı(biontech) da olsan aşı kartın işler oluyor.
Doktora git.

Akiran

80+ Silver
Yarın okula gidecekseniz kesinlikle gidip test yaptırarak karantinada kalın.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin

Kusura bakmada kardeşim cahil misin? Gelmiş bir de forumda gitmeli miyim diye soruyorsun tabi ki gitmelisin. Ben özele gittim pcr testi yanında antikor testi vs de yapıldı. git ol testini kanınada baksınlar CRP değerin ne miktarda gör. Sonra ciğerlerine film çektir bakalım ciğerine inmiş mi

Kuzenım 2 haftadır entube adam işemeye gidemiyordu ciğerleri pert oldu sorduğun soruya bak. ciğere inmemesi lazım indiysede çok iyi bakman lazım kendine

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Nasıl yani covid bulaşması aşılı mı yapıyormuş?
Hayır aşı olamadığın için giremediğin yerlere girebiliyorsun.
Biontech tek doz öneriliyor covid geçirenlerde bu yüzden de avantajı var.

Top Bottom