Neler Yeni

Hastahaneye gitmeli miyim?

Rulep

80+ Gold
korona olduğundan haberleri olması lazım eğer korono olup dışarı çıkan varsa vay halimize

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@DOGANALPASLAN hocam test yaptılar. Pozitif çıkarsa filyasyon ekibi gelecekmiş. Onlar ne yapıyor? İlaç falan mı veriyor? Covid ilaçlarını kullanmam. Vitamin veriyorlar mı?

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Galiba yaşı 18 in altında olanlara ilaç vermiyorlar (18 olduğundan emin değilim) ama üstündeyse veriyorlar
yaklaşık 1 ay önce geçirdim 17 yaşındaydım saglık bakanlığında ki kadına ard arda sormama rağmen ilacı kullanmamı söyledi yani o işler biraz yalan
ben kullandım herhangi bir yan etkisi olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
turan ercan kaplan
Normalde giderdim. Ama galiba paroldan fazla bir müdahale yokmuş. Bizim ev eczane annem eczacı gibi. Gitmem artısı var mı? Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
yani parol vermiyorlar ama verdikleri ilaçlarında son kullanma tarihinin üstüne bi kağıt yapıştırıyorlar tarihi geçmiş ilaçları dağıtıyorlar ben test yaptırmaya gittim daha kayıt yaptırırken elime ilaç verdiler eğer koronaysan kullan değilsen kullanma diye

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Koronalıyım. Test yapmadım ama orası kesin. Öğrendiğime göre ben gidersem paroldan fazla bir şey yapmıyorlarmış.
Ateşim dün 40 oldu. Şimdi düşmüyor. 38 de takılı kaldı.
Gitmeli miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DOGANALPASLAN
bende de bu belirtiler vardı hergün klima açık uyuduğum için ateş fln artmıştı şüphelendim hastaneye gittik sonuç pozitif ve bakanlıktan gelip ilaç verdiler ailem vs. karantinaya girdi. Dostum geç olmadan git birkaç gün içinde ağır geçirme riskin var kuzenim ağır geçiriyor malesef yoğun bakımda

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Herkese açık bir yerde böyle saçma bir şeyi gerçekmiş gibi paylaşmayın.
Tarihi geçmiş değil ama etiketle tarih güncelleniyor bu doğru he bu olabiliyormuş sıkıntı olmuyor(muş)

Vitamin olarak Kullanacaklar C ile D Kullanacaklar sanırsam oranı D icin 10.000iu olabilir Bağısıklığı güclü tutmakta yarar var

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Yanlış dedim aslında
Türkiye'deki ilaçların bir temeli yok boş ilaçlar.
(Filyasyonun verdikleri) ivermectin çok başarılı, virüslerin metabolizma yolları çok kısıtlı olduğundan onu bloke edecek ilaçların bulunması da o kadar zor oluyor.
Çok basarılıysa umarım Bizde de verirler bir an önce fda isi makaraya vuruyor siz at değisiniz diyor ama Uttar paradesh verileri tam tersini söyliyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Normalde giderdim. Ama galiba paroldan fazla bir müdahale yokmuş. Bizim ev eczane annem eczacı gibi. Gitmem artısı var mı? Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
Pozitif olduğumu biliyorum ne demek?:D Belki başka bir hastalığa yakalandın?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Filyasyon ekibi veriyor mu vitamin? Hocam çok pahalı değildir değil mi?

Evde aynı anda 3 kişinin hasta olması tesadüf olamaz.
Devit 3 1962 Ruhtsatlı çok eski bir vitamin he sırf devit 3 olurmu bilemem ama annem semptom gösterince (pcr yapmadık) 10.000 iu vitamin d ve 500ml C vit (Redox C vardı kas ile yapılan vitamin ama ben suya 2 tüp kırıyordum) onun dısında kefir yararını gördük. @DOGANALPASLAN Oranlarda hata olabilecekse düzeltebilir ama 5 ay boyunca dahi 10k iu vit d toksiklik yapmıyormuş.

Top Bottom