Hastahaneye gitmeli miyim?

Koronalıyım. Test yapmadım ama orası kesin. Öğrendiğime göre ben gidersem paroldan fazla bir şey yapmıyorlarmış.
Ateşim dün 40 oldu. Şimdi düşmüyor. 38 de takılı kaldı.
Gitmeli miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@DOGANALPASLAN
Ateşin çok fazla vücuduna kalıcı hasarlar bırakabilir. Aman dikkat brom ateş düşürücü falan da verirler gerekirse yatışını da gerçekleştirirler. Yaşın kaç? Ailende ağır geçiren var mı?

Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
Yine de long covid vb durumlarda sistemde senin için covid yazması avantaj ayrıca aşı olmak zorunda da kalmayacaksın.

Normalde giderdim. Ama galiba paroldan fazla bir müdahale yokmuş. Bizim ev eczane annem eczacı gibi. Gitmem artısı var mı? Test yaptırmama gerek yok aslında sonuçta pozitif olduğumu biliyorum.
@DOGANALPASLAN Hocam kuzenim de korona. Verdikleri ilaç halüsinasyon yapmış. O yüzden o tarz şeyler kullanmam.

Gitmemin artısı var mı, ne verirler bana? Halüsinasyon yaptıkları ilaçları kullanmam.

Yine de long covid vb durumlarda sistemde senin için covid yazması avantaj ayrıca aşı olmak zorunda da kalmayacaksın.
Long covid aşı zorunluluğu ile ne alakası var?

Yaşın kaç? Ailende ağır geçiren var mı?
Yaşım 16. Bağışıklığı çok zayıf olan bir insanım. Annem ağır geçiriyor. Babam aşılı olduğu için biraz daha hafif.

Dostum her yer aynı değil gitmelisin sana uygun çeşitli vitamin, takviye, ilaç vs. verebilirler gitmelisin.

@DOGANALPASLAN Hocam kuzenim de korona. Verdikleri ilaç halüsinasyon yapmış. O yüzden o tarz şeyler kullanmam.

Gitmemin artısı var mı, ne verirler bana? Halüsinasyon yaptıkları ilaçları kullanmam.

Yaşım 16. Bağışıklığı çok zayıf olan bir insanım. Annem ağır geçiriyor. Babam aşılı olduğu için biraz daha hafif.
E bağışıklılığında zayıf doktora git sonuçta hepimizden iyi bilenler onlar. Doktorlar ne yapılması gerektiğini bizden 10-15 kat daha iyi bilir heralde. Git diyorsak git hocam doktorlar bizden daha iyi yardımcı olurlar sana.

Gitmeden ne söyleyeceklerini bilemeyeceğin için git

Verdikleri ilacı kullan diyen olmadı ki bak ben de kullanmıyorum.
C vit, d vit gibi vitaminler iste doktordan. Ayrıca ateş düşürmek için de ilaç iste.

Long covid için şöyle : yarın öbür gün örneğin kalp iltihabı oldu sende(Allah korusun) doktorlar çok farklı şeyler arar vücudunda eğer covidi bilmezlerse , bu gibi genel kontrollerde sıkıntı olabilir. Onun dışında eğer pozitif çıkarsan 6 ay gibi bir sürede aşılı konumunda oluyorsun.
Ayrıca tek doz aşı(biontech) da olsan aşı kartın işler oluyor.
Doktora git.

Yarın okula gidecekseniz kesinlikle gidip test yaptırarak karantinada kalın.

Kusura bakmada kardeşim cahil misin? Gelmiş bir de forumda gitmeli miyim diye soruyorsun tabi ki gitmelisin. Ben özele gittim pcr testi yanında antikor testi vs de yapıldı. git ol testini kanınada baksınlar CRP değerin ne miktarda gör. Sonra ciğerlerine film çektir bakalım ciğerine inmiş mi

Kuzenım 2 haftadır entube adam işemeye gidemiyordu ciğerleri pert oldu sorduğun soruya bak. ciğere inmemesi lazım indiysede çok iyi bakman lazım kendine

Nasıl yani covid bulaşması aşılı mı yapıyormuş?
Hayır aşı olamadığın için giremediğin yerlere girebiliyorsun.
Biontech tek doz öneriliyor covid geçirenlerde bu yüzden de avantajı var.

Geri