Hat Değerlerim İyi Mi?

dutemo

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
31,876
IMG_20201003_123146.jpg

Arkadaşlar hat Değerlerim bu şekilde sizce iyi mi?

Alıntıyı görüntüle
snr margin zayıf kalmış. benim idealim 12 ve üstü. 12dB ve üstü sorun yaratması düşük olandır. benimki 26. sağlam yane.
hat zayıflaman var. hat zayıflamasını hattı değiştirmeden kolay yoldan gidermek için g vector destekli bir modem alabilirsin. belki işe yarar.
max. 45mbps alabilirmişisin. mevcut olarak 35mbps paket kullanıyorsun.
türk telekom kıyak yapıyor genelde 24mbps paket ise 25 giriyor 50 ise 51 giriyor hızda kaybı azaltmak için.
bu kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (96).png

Bunlar da benim değerlerim. 117 dediğine bakma sen niye öyle gösteriyorsa artık. vdsl kablodan 117 mbps aynen kardeşim ketçap mayonez ister misin yanında.

snr margin zayıf kalmış. benim idealim 12 ve üstü. 12dB ve üstü sorun yaratması düşük olandır. benimki 26. sağlam yane.
hat zayıflaman var. hat zayıflamasını hattı değiştirmeden kolay yoldan gidermek için g vector destekli bir modem alabilirsin. belki işe yarar.
türk telekom kıyak yapıyor genelde 24mbps paket ise 25 giriyor 50 ise 51 giriyor hızda kaybı azaltmak için.
bu kadar.

Alıntıyı görüntüle
Bunlar da benim değerlerim. 117 dediğine bakma sen niye öyle gösteriyorsa artık. vdsl kablodan 117 mbps aynen kardeşim ketçap mayonez ister misin yanında.
Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
G vector destekli uygun fiyatlı modem önerir misin ?

Teşekkürler.

G vector destekli uygun fiyatlı modem önerir misin ?
aslında asus ac 750 var ama o biraz eskidi artık. arayüz olsun kendisi olsun.
ona vereceğin paranın üstüne çok çok az daha koyup bunu almanı tavsiye ederim.

aslında asus ac 750 var ama o biraz eskidi artık. arayüz olsun kendisi olsun.
ona vereceğin paranın üstüne çok çok az daha koyup bunu almanı tavsiye ederim.
Teşekkürler. Keenetic omni dsl nasıldır acaba?

Teşekkürler. Keenetic omni dsl nasıldır acaba?
yani o da var ama g vector gibi bir şey var mı bilmiyorum. tamam modemleri güzel ama bilmiyorum nasıl olduğunu.

yani o da var ama g vector gibi bir şey var mı bilmiyorum. tamam modemleri güzel ama bilmiyorum nasıl olduğunu.
Teşekkür ederim. Attığınız linktekini almayı düşünüyorum.

bu kadar.

Alıntıyı görüntüle
dB dediğin kaç olursa iyi?

dB dediğin kaç olursa iyi?
dB her yerde. SNR Margin 12-15dB üstü ise fena değildir. ne kadar yüksek ise de o kadar iyidir. kopma, kesinti ihtimali o kadar azdır.
Hat zayıflamasında ise ne kadar düşük o kadar iyi.

dB her yerde. SNR Margin 12-15dB üstü ise fena değildir. ne kadar yüksek ise de o kadar iyidir. kopma, kesinti ihtimali o kadar azdır.
Hat zayıflamasında ise ne kadar düşük o kadar iyi.
Benim ki nasıl sence iyi mi kötü mü?
Ekran görüntüsü 2020-10-03 125714.jpg

maksimum 23mbps destekliyor. hat zayıflaman hiç yok bu güzel. bu sayede 24mbps falan alırsın gibi. onun dışında güzel ya. hat zayıflaması yok.
Benim internet zaten 24mbps. 23 destekliyor derken yani ben bu evde bu alt yapıyla en fazla bunu mu kullanırım atıyorum ilerde 100mbps yapmak istesem olmuyor mu? Bunu mu kast ettin yoksa başka bir şey mi?

Benim internet zaten 24mbps. 23 destekliyor derken yani ben bu evde bu alt yapıyla en fazla bunu mu kullanırım atıyorum ilerde 100mbps yapmak istesem olmuyor mu? Bunu mu kast ettin yoksa başka bir şey mi?
100mbps ol maz. anca geliştirilirse olur. o da çooook zor. 23mbps maksimum demişler ama hat zayıflaması hiç olmadığı için 23.4mbps hıza kolayca ulaşılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,582
Üyeler
189,874
Son üye
samedyasr
Geri