Neler Yeni

Hat değerlerim nasıl.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
Screenshot_1.png

Bina içi eski telefon kablosunu değiştirdim. Cat6 kablo cektim direk modeme ankastreden değerler bunlar iyi mi? kötümü yardımcı olursanız sevinirim. 100 mb türktelekom paketi vdsl alt yapı. Modem keenetic hopper dsl

Son düzenleme:

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Zayıflama düşük; snr sınırda; hattı son limite kadar alıyorsunuz gibi. Kopma, donma yoksa devam edin.
Mac ve ip adresinizi sansürleyin isterseniz.😇

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zayıflama düşük; snr sınırda; hattı son limite kadar alıyorsunuz gibi. Kopma, donma yoksa devam edin.
:) teşekkürler üstüne çıkış yok zaten fiber gelmiyor :(

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Gelir; elbet size de birgün fiber gelir. Bende vdsl kullanıyordum; şans eseri Gigafiber geldi. Ayıp olmasın 1000 e 1000; 349 TL. Kısmet işi bunlar biraz. Fazla takmamak lazım; az olsun temiz olsun. 😇

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kopma sorunu hiç yaşamadım lakin speed test sonucu da görselde. Sinyal zayıflama değeri düşük olması iyi bir durum mu. Fİber için dilekçe vermeye devam ediyoruz bakalım :) Hakkımız da hayırlısı

Screenshot_2.png

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Hız testi normal. Modemde ki değeri 0.93 ile çarpınca çıkar değere yakın çıkıyorsa sorun yoktur. Zaten modemde iyi sıkıntı olmaz. Hat zayıflaması ne kadar düşük, snr ne kadar yüksekse hat kaliteniz o kadar artar. İyi yahni. 😇
Hakkınızda hayırlısı olsun; en kısa sürede fibere kavuşmanızı temenni ederim.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ahmet çavdar
kopma yaşamıyorsanız hat değerleriniz iyi, ben snr her zaman en düşük nereye kadar inerse indiriyorum, hat zayıflığı ve snr marjin ne kadar düşerse hızlarda yükseliyor ama kopma benzeri sorunlar olabiliyor bundan dolayı snr marjin 8db altına indirmeleri önermiyorlar, ben İSS değiştirdiğimde bir bir hep düşürüyorum kopma olmayan yerde sabit tutuyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom