Ben geçen seneye nazaran daha serin bir haziran geçirdiğimizi düşünüyorum, akşamları bu kadar serin olmuyordu geçen sene. Bu sene üzerime ceket alarak sahile falan iniyorum bu şekilde devam etmesi dileğiyle...beyler daha yazın başındayız istanbul çok sıcak geçer mi yaz bilemedim![]()
Ekim sonuna kadar yaz bitmeyecek lafı dönüyor valla. Daha yeni başlıyoruzbeyler daha yazın başındayız istanbul çok sıcak geçer mi yaz bilemedim![]()
yazcılar memnundur şimdi 50 derece de bi yerlerinin yanmasına terli yapış yapış gezmeye ter kokmayabeyler daha yazın başındayız istanbul çok sıcak geçer mi yaz bilemedim![]()
ben adanadayım suan 16.00dan önce dısarı cıkmıyor geçen gün 17.00 da fitnessa gittim ve güneş görmekten aglicaktım gözümü bile açamıyorum yolda . bulut yok bulut ağaçlandırmada yok o yüzden cok sıcak nemli terleten hava varbeyler daha yazın başındayız istanbul çok sıcak geçer mi yaz bilemedim![]()
sıcak sevmem yazı seven insanı da sevmembeyler daha yazın başındayız istanbul çok sıcak geçer mi yaz bilemedim![]()
beyler daha yazın başındayız istanbul çok sıcak geçer mi yaz bilemedim![]()
Bunun temmuzu var, ağustosu var.