🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Ben üyeliğimi sildim zaten beklediğim oldu, saat 18.00'de başlayarak sepetim sayfasını sürekli yeniledim, yarım saat boyunca sayfa geç de olsa sürekli yenilendi ama fiyat hiç düşmedi sonra klasik stokta kalmadı uyarısı vs. zaman kaybı oldu sadece

Son düzenleme:
komik olay ama 2 farklı sekmede aynı sepetimdeydim bi sepette yarım saat geçti hala indirimler olmamıştı

İncehesaptaki olaydan deneyimliydim ondan tenezzül bile etmedim iyi mi? ugrasmamisimda birde buna sinirlenemezdim .d

İncehesaptaki olaydan deneyimliydim ondan tenezzül bile etmedim iyi mi? ugrasmamisimda birde buna sinirlenemezdim .d
Deneseymişsin keşke şansını ince hesaptada aldım burdada aldım ben

Ekran görüntüsü 2025-11-12 003042.webp

Sistem yaklaşık 30 dakika sonra kendine geldi. Zaten site de 503 hatası veriyordu; bu, sitenin güncelleme aşamasında olduğu anlamına geliyor. Yani stok, fiyat vb. güncellemeler yapılıyor. Fiyatlar otomatik olarak hemen inmiyor. ;)

Alanlara hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. Alamayanlar da canını sıkmasın; darısı başka indirimlere. İyi forumlar.

Ürünler gelince foto salarım.

Alıntıyı görüntüle

Sistem yaklaşık 30 dakika sonra kendine geldi. Zaten site de 503 hatası veriyordu; bu, sitenin güncelleme aşamasında olduğu anlamına geliyor. Yani stok, fiyat vb. güncellemeler yapılıyor. Fiyatlar otomatik olarak hemen inmiyor. ;)

Alanlara hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. Alamayanlar da canını sıkmasın; darısı başka indirimlere. İyi forumlar.

Pişmanlık duymamak için hepsinden almışsınız hayırlı olsun :d Ben de hoparlör ve kulaklık harici hepsini aldım ama kulaklığı almadığıma pişman oldum 😞

Alıntıyı görüntüle

Valla kulak içi kulaklık sadece alsaydım yeterliydi hocam valla hepsini almışsiniz

Pişmanlık duymamak için hepsinden almışsınız hayırlı olsun :d Ben de hoparlör ve kulaklık harici hepsini aldım ama kulaklığı almadığıma pişman oldum 😞
hocam elimde cloud 3 kablosuz var, kulaklağım olmasa alırdım. ama h7 kulakıl bu fiyatta rakipsiz, bugün 1900 tl ye barracuda x satıldı amazon tarafından, bunun doşında 1k için h7 çok iyi tabi. teşekürler bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla kulak içi kulaklık sadece alsaydım yeterliydi hocam valla hepsini almışsiniz
İlk başta 11 TL dediler, sonra 111 TL yaptılar; yine de ucuz. Geçen gün Havit Gamenote SK770BT soundbar aldım, memnun kalınca bir daha şans verdim.

Hocam nasıl aldınız yardımcı olurmusunuz?

incehesaptan 1₺ ye hem mouse hem kulaklık aldım.Site çöküyor şansa kalıyor iş.
Hocam nasıl o paraya aldınız yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
Hocam nasıl aldınız yardımcı olurmusunuz?

Hocam nasıl o paraya aldınız yardımcı olurmusunuz?
Aylar öncesinin kampanyasıydı hocam o. 1 TL'ye satıldı James Donkey kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam. Çok az kişi alabildi haliyle site uzun süre çöktü çok şansa kalıyor iş.

Dostlar kulak içi kulaklığı alabildim bilgisi olan var mı iş görür mü?

Haftaya galiba tekrar bir indirim olacakmış doğru bilgisi olan var mı

Geri