❌İndirim Bitti! Havit - 24/06 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2002D 699TL / TW947 TWS 299TL / H630BT 499TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,751

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
İndirim kodu da vardı ayriyetten bilen varsa yazsin
''combatry'' kodu uygulanamıyor.
1750779121281.webp

İlk siparişe özel olan ''merhaba'' kodu da uygulanamıyor aynı şekilde.

Bu firmadan artık bedava ürün bile verse, herhangi bir şey almam.
Neden mi? Adamlar reklam yapmış. Anasayfaya ürünleri eklemediler.
30dakika oldu daha şimdi eklediler. Ben zaten ürünleri bulup gördüm ama işini düzgün yapmayan insanların böyle "büyük" şirketlerde çalışmasına tahammül edemiyorum.
büyük şirket değil ki knk sen alma boşver

Mouse için ne diyorsunuz?
Sensörü iyi değil, diğer donanımları da pek iyi olmayabilir. 700TL'ye kablolu olarak da fazla seçenek yok galiba. Fiyatı daha da düşerse alınabilir, kablosuz deneyimini tam veremeyebilir.

belli ürünlerin stoklarını kaldırıp eklediler herhalde normalde 18.00 de olması gereken sayfa 30 dakika sonra açıldığında direk stok yok ibaresi ile geldi :kekw:

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse için ne diyorsunuz?
Kral ben aldım. Sensör 100 IPS 1000Hz 10.000 DPI destekliyor. Çok profesyonel amaç gütmüyorsan kablosuz olarak iyi bir tercih gibi. İçinden hem type-c hem type-a dongle çıkıyor. BT var, wireless var, kablolu bağlantı var ve örgü kablo. 1000tl altına 60₺ kargo çıkıyor haberiniz olsun.

belli ürünlerin stoklarını kaldırıp eklediler herhalde normalde 18.00 de olması gereken sayfa 30 dakika sonra açıldığında direk stok yok ibaresi ile geldi :kekw:
hocam indirimler düşmüştü aslında sadece sayfaya koymamışlardı tek tek elinle bakman gerekiyordu

Geri