bu fiyata alınmazAlıntıyı görüntüle
1600 liraya geliyor indirimle birlikte. Kulaklık yeni biliyorum lakin kullanan olmuştur illaki. Alınır mı sizce?
Arkadaş bunu 3 ay önce 1000 TL'ye almıştıkaç lira makuldur sence
ürün Türkiye de 2-3 hafta önce satışa çıktıArkadaş bunu 3 ay önce 1000 TL'ye almıştı
Konusunu açmıştım , yabancı incelemelere bakınca mikrofon kalitesinin pek iyi olmadığını farkettik. Ses kalitesinde yorum yok , Türk kanallarının incelemelerini bekleyebilirsin.Alıntıyı görüntüle
1600 liraya geliyor indirimle birlikte. Kulaklık yeni biliyorum lakin kullanan olmuştur illaki. Alınır mı sizce?
Pardon bu h3 sandım arkadaştaki h3 olandıürün Türkiye de 2-3 hafta önce satışa çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konusunu açmıştım , yabancı incelemelere bakınca mikrofon kalitesinin pek iyi olmadığını farkettik. Ses kalitesinde yorum yok , Türk kanallarının incelemelerini bekleyebilirsin.
1600tlye f/p kulaklık diyebiliriz ama tabi gaming için alıyorsan tamamen tartışılırAlıntıyı görüntüle
Ne demek bin tl zaten yeni çıktıArkadaş bunu 3 ay önce 1000 TL'ye almıştı
İncelemesini yapmıştım ben Bi bak istersenbu kulaklık yeni çıktı diye biliyorum
Gaming için ben yeterli buldum ya sadece ses biraz daha yüksek olabilirdi ama ses yüksekliği normal sadece ben fazla isterdim1600tlye f/p kulaklık diyebiliriz ama tabi gaming için alıyorsan tamamen tartışılır
Teşekkürlerürün Türkiye de 2-3 hafta önce satışa çıktı
Konusunu açmıştım , yabancı incelemelere bakınca mikrofon kalitesinin pek iyi olmadığını farkettik. Ses kalitesinde yorum yok , Türk kanallarının incelemelerini bekleyebilirsin.
teşekkürlerNe demek bin tl zaten yeni çıktı
İncelemesini yapmıştım ben Bi bak istersen
Başlık 'Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık' https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/
Rgbler bugün öğrendim kazanıyormuş bu arada 7.1 tuşuna 2 kere basınca oluyormuş forumdan biri söyledi
Bence fp ürün alınır
Gaming için ben yeterli buldum ya sadece ses biraz daha yüksek olabilirdi ama ses yüksekliği normal sadece ben fazla isterdim
Ayriyeten ses kasmada da problem yok gecikme vs yok
Bin tl alamazsın daha yeni çıktı en düşük 1614 tl ile satın alınıyor bu kulaklık senin dediğin muhtemelen h3 modeliKulaklık şuan elimde fazladan keyfi almıştım beklenenin aksine kötü bir kulaklık değil bin ben bin tl ye almıştım alabilirsin Kulağımda şuan Steel Steelseries Arctis 7+ Plus Series A Wireless var yaklaşık 6K ama bu havit le çekme mesafeleri aynı birebir test ettim. Odamdan Mutfağa girip ocağın önünde ikisindede ses hışırdamaya başlıyor mesafeler aynı tabii ki ses kaliteleri farklı ama bu kulaklık beni fena şaşırttı diyebilirim.
olabilir usta bakıyım biBin tl alamazsın daha yeni çıktı en düşük 1614 tl ile satın alınıyor bu kulaklık senin dediğin muhtemelen h3 modeli
Evet usta HAVİT GAMENOTE FUXİ-H3 diyor bu bile güzel alsın bence.Bin tl alamazsın daha yeni çıktı en düşük 1614 tl ile satın alınıyor bu kulaklık senin dediğin muhtemelen h3 modeli