Neler Yeni

Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Bütçe
1500
Merhabalar, FUXI-H3 alınmaz diyeceksiniz biliyorum fakat ses kasma gibi bir derdim yok sadece hikayeli oyunlar oynuyorum örnek: Spider-Man Remastered, Miles Morales, GTA5, RDR1, Mafia Def Edition.

Böyle oyunlar oynuyorum ve kablolu çok rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz almayı düşünüyorum dediğim gibi gecikme, ses kasma gibi bir derdim yok ne dersiniz alayım mı?

Bir de sizce Rampage Blitz mi FUXI-H3 mü?

ProCoup

80+ Bronze
Merhabalar, FUXI-H3 alınmaz diyeceksiniz biliyorum fakat ses kasma gibi bir derdim yok sadece hikayeli oyunlar oynuyorum örnek: Spider-Man Remastered, Miles Morales, GTA5, RDR1, Mafia Def Edition.

Böyle oyunlar oynuyorum ve kablolu çok rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz almayı düşünüyorum dediğim gibi gecikme, ses kasma gibi bir derdim yok ne dersiniz alayım mı?

Bir de sizce Rampage Blitz mi FUXI-H3 mü?
Alınabilir ancak arada indirime giriyor o zaman alırsanız daha iyi olur.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir ancak arada indirime giriyor o zaman alırsanız daha iyi olur.
1 hafta içinde almayı düşünüyorum geçenlerde 799TL'ye düşmüştü muhtemelen şu aralar düşmez fakat beklerim 1 hafta düşmezse alıcam direkt.
Bu arada Blitz mi FUXI-H3 mü sizce?

ProCoup

80+ Bronze
1 hafta içinde almayı düşünüyorum geçenlerde 799TL'ye düşmüştü muhtemelen şu aralar düşmez fakat beklerim 1 hafta düşmezse alıcam direkt.
Bu arada Blitz mi FUXI-H3 mü sizce?
Online girerseniz veya arkadaşlarınızla konuşuyorsanız Blitzin mikrofonu bi tık daha önde. ancak fiyat farkına değermi bilmem.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online girerseniz veya arkadaşlarınızla konuşuyorsanız Blitzin mikrofonu bi tık daha önde. ancak fiyat farkına değermi bilmem.
Bence değmez ya hocam sağolun FUXI-H3 alacağım.

Top Bottom