7.1 performansını beğenemedim sesler yankılı gibi garip stereo olarak çok daha başarılı7.1 ile herhangi bir problem yasadiniz mi?
7.1 sesleri duzgun veriyor mu, seste bogukluk var mi?
bunlar benim icin cok onemli hocam, cevap verebilirseniz cok memnun olurum.
Harbiden o durumdan bende şikayetçiyim ya siyahta ne güzel duruyor siyah mik beyazda sırıtıyor heryer bembeyaz pırıl pırıl o siyahBaşarılı inceleme. Eline sağlık hocam.
Niye şu beyaz kasalara siyah mikrofon gönderirler ki. İncik boncuk maliyetlerini bile hesaplıyorlar. Emanet gibi duruyor.
Bilmiyorum doğrudur ben yaşamadım bu sorunu ayriyeten alacak arkadaşların aklında bulunsun kronik problem ise bunu göze alarak alsınlarÜrünü satın aldım. 2 gündür kullanıyorum şöyle saçma bir sorun yaşadım. Dongle takılı iken (2.4 bağlantısı) 2-3 saat geçtikten sonra seste böyle ara ara bozulmalar hafiften robotlaşıp 1 saniyelik sonra düzeliyor. Daha sonra port değiştiriyorum bir süre problemsiz sonra yine tekrarlıyor. Şöyle düşündüm ya dongle da problem var bir süre sonra gevşeme veya başka bir problem yaptığı için hemen sorun çıkarmayıp sonradan çıkarıyor. Ya da wifi cihaz ya da farklı bir 2.4 dongle ile bağlantılar çakışıyor diye düşündüm. Böyle olsa ilk takıldığında sürekli olması gerekir. Bilemedim sanırım iade edeceğim.
Kesinlikle. Çok nadir ve uzun kullanımda anlaşılabilecek bir problem. Farklı şekillerde deniyorum bakalım bu 14 günlük süreçte müsait oldukça uzun kullanımlar sağlamaya çalışıp deneyeceğim. Sorun devam ederse mecburen direkt iade edeceğim.Bilmiyorum doğrudur ben yaşamadım bu sorunu ayriyeten alacak arkadaşların aklında bulunsun kronik problem ise bunu göze alarak alsınlar
Bilmiyorum doğrudur ben yaşamadım bu sorunu ayriyeten alacak arkadaşların aklında bulunsun kronik problem ise bunu göze alarak alsınlar
beyler şuana kadarkı deneyımlerınız nedır amazon üzerınde nays la 1500 cıvarına gelıyormusKesinlikle. Çok nadir ve uzun kullanımda anlaşılabilecek bir problem. Farklı şekillerde deniyorum bakalım bu 14 günlük süreçte müsait oldukça uzun kullanımlar sağlamaya çalışıp deneyeceğim. Sorun devam ederse mecburen direkt iade edeceğim.
Ben tavsiye ederimbeyler şuana kadarkı deneyımlerınız nedır amazon üzerınde nays la 1500 cıvarına gelıyormus
mıc performansı onemlı değil benım için zaten kullanmıcam cıkarıp kutusuna koyarım
gunde 3-4 saat oyun muzık dınlerım hatta daha kısa surebılır cunku monıtorun dahılı hoparlörü mevcut suandakı gamepower fujını bıle hıc kullanmıyorum ıkıncı elden satmayı dusunuyorum
H3 bilmiyorum ama arkadaşlar ile konuşmada sorun yok ses yüksek ve net gidiyor sadece kötü performans veriyor onu nasıl tabir edeceğim bilemiyorumyayın açmam belki ayda bir video cekmem dc girdiğimde oyun girdiğimde sesim net ve yüksek gitse yeter mik ile miki bu işi görüyor mu? fuxih3 incelemelerine bakarken bu çıktı karşıma fazla bi fark var mı
Ben maalesef 2-3 gündür kullanıyorum hiç memnun değilim. Ergonomik ve kozmetik olarak hiçbir şikayetim yok harika duruyor ve çok rahat. Fakat 7.1 sanal surround aşırı kötü diyebilirim çok fazla tecrübeli biri olarak. Tamamen hep kapalı kullanıyorum. Mikrofon performasında bir sorun yaşamadım gayet iyi. Streo olarak yeterli denilebilir seviyede. Fakat yaşadığım en büyük sorun çok saçma ama bağlantı problemi. Sebebini asla tahmin edemediğim bir sorun. 2.4 bağlantısında port değiştirmeme rağmen 1-2 saat sonra bağlantı zayıflıyor sesler kesiliyor robotlaşıyor. Dongle sök tak yapıyorum. Uzaklaşşamda sorun olmuyor 5-10 mt kadar. Sonra yine 1-2 saat geçiyor yakın olsam bile dongleye aynı problem yine başlıyor. Muhtemelen haftaiçi iade edeceğim üzgün bir şekilde. Çünkü şarj süresi ve ergonomisi, şıklığı beni tatmin etmişti. Kronik bir sorun olabilir çünkü çok saçma ve sebebi tahmin edilesi değil. Sadece bendemi böyle diğer kullanıcılardanda bilgi almak lazım. Direkt iade mi etmeliyim yoksa değişim mi talep etmeliyim bilemedim.beyler şuana kadarkı deneyımlerınız nedır amazon üzerınde nays la 1500 cıvarına gelıyormus
mıc performansı onemlı değil benım için zaten kullanmıcam cıkarıp kutusuna koyarım
gunde 3-4 saat oyun muzık dınlerım hatta daha kısa surebılır cunku monıtorun dahılı hoparlörü mevcut suandakı gamepower fujını bıle hıc kullanmıyorum ıkıncı elden satmayı dusunuyorum
Ben ses kartına sahibim ve Voicemeeter ayarlarımla birlikte miki test ettim gayet tatmin edici ve yeterliydi. Fakat sanırım markanın üretim standartı yok. Herkes farklı sorunlar yaşıyor genelde. Bir yerde problem olmasa bi yerde problem oluyor ve bu kullanıcıdan kullancıya değişiyor.yayın açmam belki ayda bir video cekmem dc girdiğimde oyun girdiğimde sesim net ve yüksek gitse yeter mik ile miki bu işi görüyor mu? fuxih3 incelemelerine bakarken bu çıktı karşıma fazla bi fark var mı