Neler Yeni

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

sinanbdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
sinan
Sanırım iade edeceğim daha 2.günde problem yaratıyorsa ileriye dönük iyice sıkıntı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Aydın
Hocam alalı 2 gün oldu bahsettiğiniz problem bende de var. 1-2 saat geçince seste anlık bozulma oluyor. siz iade mi ettiniz
Ben ilk kez böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Başka wifi yada wireless ya da bluetooth aygıtlarının sinyal çakışmalarıyla ilgili bir sorun zannetmiştim. Fakat maalesef bunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu aygıtları kaldırıp denemiştim yine aynıydı. Sanırım kronik sorun. Bu arada evet iade etmek zorunda kaldım. Yılbaşından 2 gün önce iade ettim. Daha dün onaylandı. Fakat henüz para iadesi gerçekleşmedi. Haftaiçi düşer sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Aydın
havitin kendi sitesinden aldıysan almıyorlar iade
Ben kendi sitesinden almıştım. İade ettim. Süreç yaklaşık 2 hafta sürdü ama yasal süreç 21 iş günü zaten. Tabi satın aldıktan 14 gün içerisinde iade ettim. Bir sebebe de ihtiyacım yok iade etmek için hepimizin bu süreçte. Hatta ürün servise gitti. Bahsettiğim sorunu tespit edememiş servis. Eminim ki buna vakit ayırıp test edemediler. Sorun yok olarak belirtilmiş. Müşteri memnuniyeti adına iade onaylanmış zaten. Muhtemelen o ürün başka bir müşteriye gidecek birgün. Ama Havitin müşteri temsilcileri benim ettiğim tecrübeyle söylüyorum gayet nazik anlayışlı çözüm odaklıydı. Her konuda da yardımcı oluyorlar. Exvega gibi problemleri yokuşa sürme bozuk malları müşteriye kitleme gibi tavırları yok en azından. Bu benim ettiğim tecrübe tabi.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ben kendi sitesinden almıştım. İade ettim. Süreç yaklaşık 2 hafta sürdü ama yasal süreç 21 iş günü zaten. Tabi satın aldıktan 14 gün içerisinde iade ettim. Bir sebebe de ihtiyacım yok iade etmek için hepimizin bu süreçte. Hatta ürün servise gitti. Bahsettiğim sorunu tespit edememiş servis. Eminim ki buna vakit ayırıp test edemediler. Sorun yok olarak belirtilmiş. Müşteri memnuniyeti adına iade onaylanmış zaten. Muhtemelen o ürün başka bir müşteriye gidecek birgün. Ama Havitin müşteri temsilcileri benim ettiğim tecrübeyle söylüyorum gayet nazik anlayışlı çözüm odaklıydı. Her konuda da yardımcı oluyorlar. Exvega gibi problemleri yokuşa sürme bozuk malları müşteriye kitleme gibi tavırları yok en azından. Bu benim ettiğim tecrübe tabi.
hijyen nedeniyle almadılar benimkini bidaha bulasmam havite

sinanbdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
sinan
havitin kendi sitesinden aldıysan almıyorlar iade
Amazondan aldım. Müşteri temsilcisiyle görüştüm 30 gün içinde iade edebilirsiniz dedi

sinanbdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
sinan
Ben ilk kez böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Başka wifi yada wireless ya da bluetooth aygıtlarının sinyal çakışmalarıyla ilgili bir sorun zannetmiştim. Fakat maalesef bunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu aygıtları kaldırıp denemiştim yine aynıydı. Sanırım kronik sorun. Bu arada evet iade etmek zorunda kaldım. Yılbaşından 2 gün önce iade ettim. Daha dün onaylandı. Fakat henüz para iadesi gerçekleşmedi. Haftaiçi düşer sanırım.
youtube incelemerinde ki yorumlara baktım 1-2 kişi de aynı sorunla karşılaşmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

ozaman iyi ben bi eşeklik edip ordan aldım elimde patladı
seninde mi aynı sıkıntı var

sinanbdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
sinan
yok fuxi h3 aldım begenmedım ıade konusunda sıkıntı çıkardılar
Anladım. Sorunsuz bi kablosuz kulaklık için sanırım en az 3k vermek lazım heralde. Razer blackshark v2x alıcam gibi şuan ona yükseldim

Son düzenleme:

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ferhat Bilgi
Anladım. Sorunsuz bi kablosuz kulaklık için sanırım en az 3k vermek lazım heralde. Razer blackshark v2x alıcam gibi şuan ona yükseldim
En az 3k zaten bu bütçede mükemmel ötesi bi kulaklık beklemeyin arkadaşlar 1450 tl ile ince hesapta satıldı kendi hesabında inidirm kodu ile 1614 tl ile alınabiliyor arkadaşlar bu fiyata başka kablosuz kulaklık mı var bakın aklınızı başınıza alın eleştiri yaparken fiyatı göz önünde bulundurun evet sorun yaşamanız hoş değil ama fiyat fiyat fiyat fazla uygun kulaklık fiyatına göre değerlendirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum her işimi karşılıyor fiyatına göre performans bence çok iyi ama sorun yaşamamanızı yeğlerdim

Top Bottom