Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı 699 TL

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,766
bu fiyata değer hatta fiyatı 1500 civarı falan belki yanlış yazmışlardır öyle diyim
küçük bi bilgi uption 500e 200 cashback veriyodu devam ediyorsa bedava gibi bir şeye gelir

Bu hi-res i bedava mı dagitiyorlar yoksa gercekten iyi mi nedir çözemedim fiyatı cok uygun olan kulaklıklarda bile hi res yazdigini goruyorum bazi pahali kulakliklarda ise yazmadığını goruyorum ne ozelligi var alırken bir sey ifade ediyor mu ?

kulaklık bakıyorum 2k bütçem var çok bişey değişir-değişmez kararı siz verin ona göre çekeyim 1 tane bundan

bu fiyata değer hatta fiyatı 1500 civarı falan belki yanlış yazmışlardır öyle diyim
küçük bi bilgi uption 500e 200 cashback veriyodu devam ediyorsa bedava gibi bir şeye gelir
Bu konuda bahsi geçen kulaklık mikrofon ve ses kasma konusunda iyi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mantıklı Kanks Aferim bro ne diyon bu konuda ki kulaklık iyi mi senin bahsettiğin kulaklık mı bu?

değer mi bilmiyorum fakat indirimde olduğunu görünce paylaşmak istedim inceleme vs. izleyerek karar veriniz
Gayet değer fiyatına. bunun yarısı kaliteye sahip olmayan kulaklıkları, 2k ya satıyorlar.

Gayet değer fiyatına. bunun yarısı kaliteye sahip olmayan kulaklıkları, 2k ya satıyorlar.
Bu cidden iyi mi ses kasma ve mikrofon konusunda?

değer mi bilmiyorum fakat indirimde olduğunu görünce paylaşmak istedim inceleme vs. izleyerek karar veriniz
Çektim bir tane de herkes çok övüyor bunu umarım üzmez

Gx 30 ve aero ultra aldım bu ikisinden daha mı iyidir birini kendim kullanacağım

Bu cidden iyi mi ses kasma ve mikrofon konusunda?

Çektim bir tane de herkes çok övüyor bunu umarım üzmez
bende çektim 748e geldi 2k bütçeyi harcamaya gerek kalmadı muhtemelen kötüyse iade ederim zaten

gelmiyor ki şöyle güzel fiyatlara kablosuz :kekw:
hocam migrosta 200tltye var ama garantisi 1.5 gün 3. sabah garanti bitiyor

bende çektim 748e geldi 2k bütçeyi harcamaya gerek kalmadı muhtemelen kötüyse iade ederim zaten

hocam migrosta 200tltye var ama garantisi 1.5 gün 3. sabah garanti bitiyor
Bakalım hocam yorumlarda herkes övmüş ürünü özellikle ses kasma konusunda ve rahatlık olarak bakalım ne çıkacak karşımıza

Deri olmasa alır kenara atardım ama deri kulaklık hoş değil :D

Geri