Akabinde
80+
- Reaksiyon skoru
- 266
1. siparişten sonra 2. ye aynı kodu kullandım gene ındırım yapıyorBJK250 yazmışım ben. Yine de alamıyorum
1. siparişten sonra 2. ye aynı kodu kullandım gene ındırım yapıyorBJK250 yazmışım ben. Yine de alamıyorum
KB904L acısını da yaşamak istemiyorum. Şimdi hiç alasım gelmedi1. siparişten sonra 2. ye aynı kodu kullandım gene ındırım yapıyor![]()
3 gündür bir şekilde bu ürünlere bakıyordum çok uyguna da var fakat kullan at gibi yorumlarda memnun olmayanlar çokca, ürünlerin özellikleri açıkca net bir şekilde yazmıyor. Birbirine tıpatıp benzeyen birçok farklı markanın aynı ürünleriyle dolu. Bi aşırı pahalılar var birde bu fiyat bazında, benAyrıca projeksiyonlar neden bu kadar
KB904L acısını da yaşamak istemiyorum. Şimdi hiç alasım gelmedi
Bu fiyat bandında 0 öneriniz varsa siparişi iptal edeceğim hocam4k yazmasına aldanmayın içindeki projektör ekranı 1080pdir. Yazılımla upscale vesaire var ama gerçek donanım 1080p. 5.5k da az para değil bu fiyata çok daha güzel 2. El projektörler alınır. Kaç ANSI parlaklığı olduğu da net değil.
1400 TL civarına sıfır hy300 projektörler var 250 ANSI olduğu ölçülüyordu ve gece bile aşırı zayıf kalıyordu. 600den aşağısının zevk vereceğini düşünmüyorum
Gördüm. KB904L'de aynı fiyata geliyordu. Ayrıca geçen 1100'dü yani avantajsız
Reis yanlış anlama ben 100 liralık klavye kullanıyorum sistemimi yükseltiyorum mesela geçen 2. el ekran kartı aldım 6k ya rx6600. Sen neden intel hd graphics ile 1k 1.5k lık klavyeler kullanıyorsun cok ılgıncıme gıdıyorGördüm. KB904L'de aynı fiyata geliyordu. Ayrıca geçen 1100'dü yani avantajsız
RX 570 geçiyorum yarın. Sebebi basit; indirim görünce duramıyorum. İhtiyacım olmadığı hâlde MX-6 4 GR aldım 160 lira. İptal oldu o da nedenseReis yanlış anlama ben 100 liralık klavye kullanıyorum sistemimi yükseltiyorum mesela geçen 2. el ekran kartı aldım 6k ya rx6600. Sen neden intel hd graphics ile 1k 1.5k lık klavyeler kullanıyorsun cok ılgıncıme gıdıyor
160 liraya al zaten bedavaymışRX 570 geçiyorum yarın. Sebebi basit; indirim görünce duramıyorum. İhtiyacım olmadığı hâlde MX-6 4 GR aldım 160 lira. İptal oldu o da nedense
Alamadım ki. Zam geldi160 liraya al zaten bedavaymışArkadaşlarına falan lazım olunca paylaşırsın en kötü
![]()
fikri olan yok muKasa için emin olamadım. Sistemimi sattım yeni sistem toplamayı düşünüyorum ama bu kasa iyi midir ya da alternatifinde daha iyileri bulunabilir mi emin değilim. psu ile birlikte ortalama 3 4 bütçem var kasa için