❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

İyi ürün gelip stoklar bitince "keşke önceden görseydim konuyu" Gibi bir durum yaşanmıyor bu sayede. Ayrıca bir daha okursanız zaten 8 saat uyku demişim. Aramızda şu an uyuyan da var. Ben 11-12 civarı kalkıyorum iş olmayınca
Valla sahsen sabah uyanınca bu konu akılda bile kalmayabilir. Neyse modlar gerekirse sizi uyarır. Benden bu kadar iyi geceler.

h2002p kullanıyorum alalı çok olmadı ama cs ve valoda sesler gayet net. Parolapara vs kampanyaları ile bana sadece 400 TL'ye gelmişti.

Valla sahsen sabah uyanınca bu konu akılda bile kalmayabilir. Neyse modlar gerekirse sizi uyarır. Benden bu kadar iyi geceler.
Ana konusunu açılıncs konu kilitlenmişti. İsterseniz rapor atın. Bir arkadaş yukarı da size cevap vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela saat 17de ürünleri paylasiyorlarsa saat 17de konuyu acmanız daha faydalı olur
Hocam "okudum" diyorsunuz, okumamışsınız. Saat 17'den sonra foruma girmeyen bile vardır ki var zaten, aktiflikleri hep kontrol ediyorum

Ana konusunu açılıncs konu kilitlenmişti. İsterseniz rapor atın. Bir arkadaş yukarı da size cevap vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam "okudum" diyorsunuz, okumamışsınız. Saat 17'den sonra foruma girmeyen bile vardır ki var zaten, aktiflikleri hep kontrol ediyorum
Tamamdır belki salı günü de foruma girmeyen vardır pazartesi açalım daha iyi olur 🙂

Soundbar gelir mi acaba birdaha ya ihtiyacım var geçen haftakini alanlar memnun mu

H2039bg fiyatına göre geçen hafta çok iyiydi elimde bir adet mevcut yedek duruyor 5-6 ay kadar kullanmıştım şu an cloud 3 kablosuz kullanıyorum ihtiyacı olan varsa ve gelirse tavsiye ederim tamam çok aman aman bir kulaklık değil ama fiyatına göre iyiydi eksi yanı yazılımı yok eq ayarı filan yapamıyorsunuz dts yada dolby gibi yazılımları kullanmak lazım kalan şarjı anlayamıyorsunuz ve sıcak havalarda terleme yapıyor ama padlerin ses yalıtımı çok iyi mikrofonu fena değil .

ses kalitesi nasıl peki özellikle bass sesleri verebiliyormu bluetooth hoparlörler gibi yoksa notebooktan tv den hallice mi?
Ses kalitesi gerçekten iyi son seste kullanılmayacak kadar yüksek çıkıyor ev içinde ,son seste bozulma yok bass biraz zayıf .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,306
Üyeler
185,868
Son üye
KyoJhin
Geri