- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,572
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce ana donanımı halledelim, onu da alacağımeyvallah ben sende satın aldın sandım
Önce ana donanımı halledelim, onu da alacağımeyvallah ben sende satın aldın sandım
İnşallah gönlünce bir sistem toplarsın kardeşimÖnce ana donanımı halledelim, onu da alacağım![]()
Hallettik aslında. Ramak kaldıİnşallah gönlünce bir sistem toplarsın kardeşim![]()
Fuxi h7 kullanıyorum memnunum ama malzeme kalitesine bişey diyememhoca sen bana kulaklık öner geçenkinde kulaklık alacaktım kötüdür diye almadım ne alayım kulaklık kablosuz olursa iyi olur yok mu havitte fps için ideal müzik film falan için fps oyunları için adam akıllı kulaklık ?
Bakcam bu gün kablosuz lazım fps oyunları için ideal bir şey denk gelir umarım kablolu canımı sıkıyorFuxi h7 kullanıyorum memnunum ama malzeme kalitesine bişey diyemem
klavyeler arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz. klavye konusunda pek bilgili değilim. tkl olursa çok iyi olurSelam Havit KB884L klavyelerim. Geçen hafta stoklar erken bitti, helal. Bugünkü ürün tahminim: Havit’in bir tane ürünü gelebilir, gerisini Allah bilir. Erkenden haber vermek için 18 saat öncesinden konu açıyorum; zaten 8 saat uyuma var desek, 10 saat önceden milletin haberi oluyor. Geçen hafta bunun yüzünden laf yedim, o yüzden söylüyorum bunu.
Kulaklık tarafında çok soru var. Fuxi serisi ve fiyatı 800 lira altında olan oyuncu kulaklıklarını almanızı önermiyorum. Bunlara H2038U ve H2007U dahil. Geneli kronik sorunlu ve mikrofonun çalışmaması hakkında çok şikayet var. Fuxi H3 ve H2230D’ye sahibim; sesi ve mikrofonu çok kötü, para edecek şeyler değiller. H2230D’nin mikrofonu Fuxi H3’ten biraz daha iyi. Konfor olarak ikisi de kötü, özellikle H2230D’yi sakın almayın. Saat 17’ye kadar Instagram üzerinden ürünleri paylaşıyorlar, buraya da yazacağım.
Bunun harici KB884L harici ürünler hakkında bikgim yok. Akbank yüzünden KB884L'de alamadım xd
Fare olarak yazılımları kötü, ürünler kaliteli yinede.
Havit Happy Hour
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
İncelemesini yaptim h2002p den ses olarak kötüSes kalitesi gerçekten iyi son seste kullanılmayacak kadar yüksek çıkıyor ev içinde ,son seste bozulma yok bass biraz zayıf .
Nasıl bir fayda olacak zaten hemen tükeniyorMesela saat 17de ürünleri paylasiyorlarsa saat 17de konuyu acmanız daha faydalı olur