Camdan aşşa atsana biKoltuğu harika yav çok dayanıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hz var
Hazreti miHz var
ya şöyle diyim sizde sanırım fuxi h7 vardı ses kalitesi olarak ondan iyi olur bundaki sürücüler 53mm iken sizdeki h7 de 40mm tek kötü olabilecek şey ses kartınız kötüyse tam verim alamazsınızBu şimdi iyi mi kötü mü? Havit Gamenote H2002D Gaming aldım bir tane @Shourd
Anakartım kötü değil x870 Gigabayte Aorus Elite Wifi7 İce modeli iptal mi edeyim kalsın mı?ya şöyle diyim sizde sanırım fuxi h7 vardı ses kalitesi olarak ondan iyi olur bundaki sürücüler 53mm iken sizdeki h7 de 40mm tek kötü olabilecek şey ses kartınız kötüyse tam verim alamazsınız
100 liranın lafını yapıyordun bir de BSAONSKANSSMAnakartım kötü değil x870 Gigabayte Aorus Elite Wifi7 İce modeli iptal mi edeyim kalsın mı?
Kalsın mı atayım mı?100 liranın lafını yapıyordun bir de BSAONSKANSSM
anakrtınız fazla güzel canım çekti şahsen önerim ihtiyacınız var ve bütçeniz böyleyse fazlasıyla yeterli olur h7 ye göre sesi daha iyidir araştırabilirsiniz zaten oyunlarda fln daha ayrıntılı olur h7 pahalı olma sebebi kablosuz v dungle oyuncu kulaklığı olmasıAnakartım kötü değil x870 Gigabayte Aorus Elite Wifi7 İce modeli iptal mi edeyim kalsın mı?
Benim ses kartımdan dolayıdır belki, H3 ile farkı yoktu. Bunu bilmiyorum ama al-sata gider en kötüKalsın mı atayım mı?
Olur yeriz satarım soran çok oluyorBenim ses kartımdan dolayıdır belki, H3 ile farkı yoktu. Bunu bilmiyorum ama al-sata gider en kötü
Bu akıllı saatler çok sakat kolunda bomba ile geziyon tavsiye etmem.acaba akıllı saat için beklenir mi ya
Olabilir doğru bir bakiyon el yok haydaaaBu akıllı saatler çok sakat kolunda bomba ile geziyon tavsiye etmem.