Tmmdır eyvallahben Everest Parley'i satıp onu alasım var zaten. facebook'ta her yere verdim ilanı, sen de öyle yapabilirsin gruplar var
Benim de aynı kral sakin daha yeni verdiler kargoya sisteme girilmemiştirbenim hoparlör şu anda kargoya verildi gözüküyor ama kargom nerede tuşuna bastığımda kargo numarası bulunamadı gibi bir mesaj çıkıyor
soundbar bence çok iyi. 10 watt bu özelliklere sahip bu fiyat bandında zorSoundbar gelince alanlardan yorumlar bekliyoruz, belki haftaya biz de alıırz.
Merak ettik.
Fotoğraf atabillir misiniz hocam benim ki daha dağıtımda anca akşam gelir merak ettimHoparlor elime ulasti gayet guzel duruyor su anlik. Alanlara hayirli olsun.
Fotoğraf atabillir misiniz hocam benim ki daha dağıtımda anca akşam gelir merak ettim
Almadığım için pişmanlık duysam mı bilemedim
aula f75 sunun asalete bak beAlıntıyı görüntüle
Kablolu kullaniliyor mu bilmiyorum ama ben kablosuz olarak baglandim baya basit zaten 3 tane tusu var sadece. Ses kalitesi olarak baya saglam ses veriyor tum mahalle uyanir![]()
Harika duruyor bu fiyata göre cidden çok ideal gelsin bende çekip atarimAlıntıyı görüntüle
Kablolu kullaniliyor mu bilmiyorum ama ben kablosuz olarak baglandim baya basit zaten 3 tane tusu var sadece. Ses kalitesi olarak baya saglam ses veriyor tum mahalle uyanir![]()
Güzelmiş be, alsak iyiymiş... Bu arada aynı klavyeden bende de var, bazı sorularım olabilir.Alıntıyı görüntüle