Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Klavyenin aynısından bir tane vardı yine yedek olarak aldım. Aşırı fp Bi klavye.
ben manyetik olan alıp almamakla çok düşünmüştüm. şans verip aldım ama havitten 2.klavye bidaha almam herhalde çoook ölünün ölü fiyatı olursa alırım gibi

Sensörü belli değil, kronik sorunu var mı bilmiyoruz, ben kardeşe aldım mouse güzel 1 tane daha sipariş verdim yedek, bjk25 felan derken 500 e mi ne geliyo çok beklentiye girmemek lazım ama doğru
584 liraya geliyor yani üç beş ay götürür tahmini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben manyetik olan alıp almamakla çok düşünmüştüm. şans verip aldım ama havitten 2.klavye bidaha almam herhalde çoook ölünün ölü fiyatı olursa alırım gibi
Ben de aldım kb904L modelini de iade etmeyi düşünüyorum yani manyetik olarak çok bir esprisini görmedim. 7 yıllık bloody b328 klavyemden pek farkını hissetmedim açıkçası.
Burda mouse artı klavyeyi çeksem mi diye düşünüyorum.
Düzeltme klavye ışıkları beğenmedim tuşlar gece gözükmez sevmediğim klavye tuşu.

Son düzenleme:
584 liraya geliyor yani üç beş ay götürür tahmini

3-5 aya bozulacağına ihtimal vermem de gecikmesi var mıdır acaba, o mesele benim için.
Redragon Nothasaur mouse kullanıyorum, memnunum aslında ama kablosu başıma çok bela açıyor.
Haviti aldım az önce, lolde falan üzer mi acaba

3-5 aya bozulacağına ihtimal vermem de gecikmesi var mıdır acaba, o mesele benim için.
Redragon Nothasaur mouse kullanıyorum, memnunum aslında ama kablosu başıma çok bela açıyor.
Haviti aldım az önce, lolde falan üzer mi acaba
Dongle olanı var 1.5k aynı fare hb de falan. Belki gecikme olabilir benim de aklım gidip geliyor alsam mı diye bende endgame xmr1 kullanıyorum 2 sene oldu.

Fiyatlara bak şaka gibi sanki logitech sanıyor kendini havit az bir şey satış yapınca fiyatları arşa çıkarmış malzeme kalitesi çöp fp bir şey bulmak çok zor.

Dongle olanı var 1.5k aynı fare hb de falan. Belki gecikme olabilir benim de aklım gidip geliyor alsam mı diye bende endgame xmr1 kullanıyorum 2 sene oldu.

Chatgptye sordum 2.4 bağlantısında gecikme olmaz diyor, masam küçük kablo takılıyor vs. mecburiyetten aldım valla.
Havit Fuxi H3 kullanıyorum, en ufak gecikmesi yok. Bu da öyle çıkar umarım.

Geri