captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 549
6 bakır borulu olması iyi mx4 mx6 filan sürmek lazım minimum birde 500 daha verip 2.el peerless assasin filanda alabilirsin
6 bakır borulu olması iyi mx4 mx6 filan sürmek lazım minimum birde 500 daha verip 2.el peerless assasin filanda alabilirsin
Reis benim kasa max 16cm sığıyormuş be ben de i3-12100f kullanıyorum sığar mı benım kasaya acaba? Sen içinden çıkan macunla mı denedin bu testi?İ3 12100f Uzay montaj testi
500tl alınır gayet iyi fakat içinde macunu kötü
Yazdıklarımı tekrar oku ne macun kullanmışım. Kasan nereden bileyim sığar mı sığmaz mi . Netten bak. Ürün boyu o kadar yüksek değilReis benim kasa max 16cm sığıyormuş be ben de i3-12100f kullanıyorum sığar mı benım kasaya acaba? Sen içinden çıkan macunla mı denedin bu testi?
Hiç gerek yok dediğine intel için havit ürünü fazlasıyla yeterli. Macun kısmına katılıyorum kendi macunu el yapimi sabun gibi akışkan6 bakır borulu olması iyi mx4 mx6 filan sürmek lazım minimum birde 500 daha verip 2.el peerless assasin filanda alabilirsin
ileriye dönükte kullanılabilir dediğimi alırsaYazdıklarımı tekrar oku ne macun kullanmışım. Kasan nereden bileyim sığar mı sığmaz mi . Netten bak. Ürün boyu o kadar yüksek değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç gerek yok dediğine intel için havit ürünü fazlasıyla yeterli. Macun kısmına katılıyorum kendi macunu el yapimi sabun gibi akışkan
Abisi baban bugün cips paranı mı vermedi ne bu asabiyetYazdıklarımı tekrar oku ne macun kullanmışım. Kasan nereden bileyim sığar mı sığmaz mi . Netten bak. Ürün boyu o kadar yüksek değil
12,13 yaşımdan beri kendi paramı kazanıyorum kral insan. Baba parası nedir bilmem.Abisi baban bugün cips paranı mı vermedi ne bu asabiyet
klavye alınır mı kullanan bilen var mı manyetik switchli klavye arıyorumilk part
bu arada trendyolda 1740 tl klavye çok saçma değil miklavye alınır mı kullanan bilen var mı manyetik switchli klavye arıyorum
Kulaklık nasıl alınır mı kaça düşerilk part
daha indirime girmedi 18.00 da başlayacakklavye alınır mı kullanan bilen var mı manyetik switchli klavye arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada trendyolda 1740 tl klavye çok saçma değil mi
Kulaklık bende var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ben çok memnunum ama kafa yapın buyukse başka kulaklıklar yönelKulaklık nasıl alınır mı kaça düşer