Öğrenen_biri
80+ Bronze
daha fazla dip olmaz diye aldım yarın teslim diyor alternatifiniz var mıdır?
teşekkürlerHayırlı olsun güzel koltuk
Hava durumundan olabiliraz önce mail geldi gecekecek denildi yaşayan var mıdır?
dün hava temizdi, bugün hava kötü olup geldiHava durumundan olabilir
ben gri siyah olanını geçen sene 4200den aldım. Çok memnunum. Bakım seti geliyor. 1 sene sonra yağlama yaptım gıcırtı yapıyordu. Çok iyi keşke ilk geldiğinde yağlasaydım. Çok memnunum güle güle kullan. Müşteri temsilcileri çok ilgililermiş. Ben ihtiyaç duymadım.Büyük bir kutu ile geliyor. İçinde bağlatılarının masıl yapıacapı tek tek yazıyor. Kalitesi kutusunden belli...daha fazla dip olmaz diye aldım yarın teslim diyor alternatifiniz var mıdır?
Ne kadara aldiniz ?
Linktede mevcut 5.5k ödedim. İçim acıdı ama değecek gibi uzun saatler bilgisayar başında olanlar için. Bugün bi 6 saat kullandım iyiydi.Kaça almıştınız hakikaten ben de merak ettim
Çok teşekkürler, sizlerde güle güle kullanın. Amazon temsilcileri çok iyi zaten her sorunumu hallettiler. Montajda beni deli eden kısım ise alt ile üstü koltuğun yanından vidaladığımız kısımdı. Vidalıyorum fakat bir taraf hafif üstte kalıyordu. Zar zor hallettim o farkı.ben gri siyah olanını geçen sene 4200den aldım. Çok memnunum. Bakım seti geliyor. 1 sene sonra yağlama yaptım gıcırtı yapıyordu. Çok iyi keşke ilk geldiğinde yağlasaydım. Çok memnunum güle güle kullan. Müşteri temsilcileri çok ilgililermiş. Ben ihtiyaç duymadım.Büyük bir kutu ile geliyor. İçinde bağlatılarının masıl yapıacapı tek tek yazıyor. Kalitesi kutusunden belli...
Valla aklıma girdin ben de şunu almamak için kendimi zor tutuyorum ya şu an...Linktede mevcut 5.5k ödedim. İçim acıdı ama değecek gibi uzun saatler bilgisayar başında olanlar için. Bugün bi 6 saat kullandım iyiydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kara cumayida bekleyecegim duser diye dusunuyorum bi 500 daha. Dusmessede alacagim. Siyah olani rengi solar falan diyorlar ama bilemedim onu sececektim oysaki. Bu arada ilk kuruldugunda o bakim yagini sikmak gerekiyor mu? Sikilmis göndermiyorlar mi? Ne kadar surede bir bakim yagi sikmak gerekiyorben gri siyah olanını geçen sene 4200den aldım. Çok memnunum. Bakım seti geliyor. 1 sene sonra yağlama yaptım gıcırtı yapıyordu. Çok iyi keşke ilk geldiğinde yağlasaydım. Çok memnunum güle güle kullan. Müşteri temsilcileri çok ilgililermiş. Ben ihtiyaç duymadım.Büyük bir kutu ile geliyor. İçinde bağlatılarının masıl yapıacapı tek tek yazıyor. Kalitesi kutusunden belli...
Hangi rengi aldiniz hocam sizden rica etsem kollarinin en dibe cekince bakin yanlis olmasin en dibe cekince kol kisminin yuksekligi yerden kac cm oluyor olcebilir misiniz?Linktede mevcut 5.5k ödedim. İçim acıdı ama değecek gibi uzun saatler bilgisayar başında olanlar için. Bugün bi 6 saat kullandım iyiydi.
Çok teşekkürler, sizlerde güle güle kullanın. Amazon temsilcileri çok iyi zaten her sorunumu hallettiler. Montajda beni deli eden kısım ise alt ile üstü koltuğun yanından vidaladığımız kısımdı. Vidalıyorum fakat bir taraf hafif üstte kalıyordu. Zar zor hallettim o farkı.
kişiye göre değişebilir bu ben beğendim yalan yok. Zaten bu siyah ile sedune thunder pro ile kafam gidip geliyordu
Karacumada düşerse olabilir ama geçen sene düşmemişti bende dayanamadım aldım, yağı ise ellemedim. belgelerinde 2 ayda bir sıkılması iyi olur diyor. Linktei gibi siyah aldım. Ölçüleri ise alttaki linkteki gibi birebir uyumlu bendeHocam kara cumayida bekleyecegim duser diye dusunuyorum bi 500 daha. Dusmessede alacagim. Siyah olani rengi solar falan diyorlar ama bilemedim onu sececektim oysaki. Bu arada ilk kuruldugunda o bakim yagini sikmak gerekiyor mu? Sikilmis göndermiyorlar mi? Ne kadar surede bir bakim yagi sikmak gerekiyor
Hangi rengi aldiniz hocam sizden rica etsem kollarinin en dibe cekince bakin yanlis olmasin en dibe cekince kol kisminin yuksekligi yerden kac cm oluyor olcebilir misiniz?