Neler Yeni

Hawk Chair FAB V4 aldım

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Ne kadara aldiniz ?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Ömer
Kaça almıştınız hakikaten ben de merak ettim

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Selçuk Han Zengin
daha fazla dip olmaz diye aldım yarın teslim diyor alternatifiniz var mıdır?
ben gri siyah olanını geçen sene 4200den aldım. Çok memnunum. Bakım seti geliyor. 1 sene sonra yağlama yaptım gıcırtı yapıyordu. Çok iyi keşke ilk geldiğinde yağlasaydım. Çok memnunum güle güle kullan. Müşteri temsilcileri çok ilgililermiş. Ben ihtiyaç duymadım.Büyük bir kutu ile geliyor. İçinde bağlatılarının masıl yapıacapı tek tek yazıyor. Kalitesi kutusunden belli...

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Ne kadara aldiniz ?
Kaça almıştınız hakikaten ben de merak ettim
Linktede mevcut 5.5k ödedim. İçim acıdı ama değecek gibi uzun saatler bilgisayar başında olanlar için. Bugün bi 6 saat kullandım iyiydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben gri siyah olanını geçen sene 4200den aldım. Çok memnunum. Bakım seti geliyor. 1 sene sonra yağlama yaptım gıcırtı yapıyordu. Çok iyi keşke ilk geldiğinde yağlasaydım. Çok memnunum güle güle kullan. Müşteri temsilcileri çok ilgililermiş. Ben ihtiyaç duymadım.Büyük bir kutu ile geliyor. İçinde bağlatılarının masıl yapıacapı tek tek yazıyor. Kalitesi kutusunden belli...
Çok teşekkürler, sizlerde güle güle kullanın. Amazon temsilcileri çok iyi zaten her sorunumu hallettiler. Montajda beni deli eden kısım ise alt ile üstü koltuğun yanından vidaladığımız kısımdı. Vidalıyorum fakat bir taraf hafif üstte kalıyordu. Zar zor hallettim o farkı.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Ömer
Linktede mevcut 5.5k ödedim. İçim acıdı ama değecek gibi uzun saatler bilgisayar başında olanlar için. Bugün bi 6 saat kullandım iyiydi.
Valla aklıma girdin ben de şunu almamak için kendimi zor tutuyorum ya şu an...

1732390519639.png

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Hocam kara cumayida bekleyecegim duser diye dusunuyorum bi 500 daha. Dusmessede alacagim. Siyah olani rengi solar falan diyorlar ama bilemedim onu sececektim oysaki. Bu arada ilk kuruldugunda o bakim yagini sikmak gerekiyor mu? Sikilmis göndermiyorlar mi? Ne kadar surede bir bakim yagi sikmak gerekiyor

Çok teşekkürler, sizlerde güle güle kullanın. Amazon temsilcileri çok iyi zaten her sorunumu hallettiler. Montajda beni deli eden kısım ise alt ile üstü koltuğun yanından vidaladığımız kısımdı. Vidalıyorum fakat bir taraf hafif üstte kalıyordu. Zar zor hallettim o farkı.
Hangi rengi aldiniz hocam sizden rica etsem kollarinin en dibe cekince bakin yanlis olmasin en dibe cekince kol kisminin yuksekligi yerden kac cm oluyor olcebilir misiniz?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Valla aklıma girdin ben de şunu almamak için kendimi zor tutuyorum ya şu an...

Alıntıyı görüntüle
kişiye göre değişebilir bu ben beğendim yalan yok. Zaten bu siyah ile sedune thunder pro ile kafam gidip geliyordu

Hocam kara cumayida bekleyecegim duser diye dusunuyorum bi 500 daha. Dusmessede alacagim. Siyah olani rengi solar falan diyorlar ama bilemedim onu sececektim oysaki. Bu arada ilk kuruldugunda o bakim yagini sikmak gerekiyor mu? Sikilmis göndermiyorlar mi? Ne kadar surede bir bakim yagi sikmak gerekiyor

Hangi rengi aldiniz hocam sizden rica etsem kollarinin en dibe cekince bakin yanlis olmasin en dibe cekince kol kisminin yuksekligi yerden kac cm oluyor olcebilir misiniz?
Karacumada düşerse olabilir ama geçen sene düşmemişti bende dayanamadım aldım, yağı ise ellemedim. belgelerinde 2 ayda bir sıkılması iyi olur diyor. Linktei gibi siyah aldım. Ölçüleri ise alttaki linkteki gibi birebir uyumlu bende

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,689
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom