selcukhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Hocam bolca yağladım fazlada yağlamış olabilirimmuhtemelen yağsız gönderiyorlardır bende öyle düşünüyorum ne kadar damlatıyorsunuz
Hocam bolca yağladım fazlada yağlamış olabilirimmuhtemelen yağsız gönderiyorlardır bende öyle düşünüyorum ne kadar damlatıyorsunuz
Deneyimleriniz nelerdirdaha fazla dip olmaz diye aldım yarın teslim diyor alternatifiniz var mıdır?
benim hoşuma gitti. Arkaya yaslayıp masaya ayağımı uzatıp fifa , rdr2 vs rahatça oynadım. Tek sıkıntısı bu boyunluklar eskisi gibi o tak çıkar aparatlı değil direkt lastikli ve boyunluk yukarıda kalıyor. Bende plastik siyah kelepçe ile arkadan sıkıştırdım şu an sorunsuz kullanıyorum. Foto atayım daha iyi anlaşılırDeneyimleriniz nelerdir
Konfor bs nasıl hocambenim hoşuma gitti. Arkaya yaslayıp masaya ayağımı uzatıp fifa , rdr2 vs rahatça oynadım. Tek sıkıntısı bu boyunluklar eskisi gibi o tak çıkar aparatlı değil direkt lastikli ve boyunluk yukarıda kalıyor. Bende plastik siyah kelepçe ile arkadan sıkıştırdım şu an sorunsuz kullanıyorum. Foto atayım daha iyi anlaşılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun dostum, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum güzel koltukdaha fazla dip olmaz diye aldım yarın teslim diyor alternatifiniz var mıdır?
Valla açıkça şuan bir tık tam ile küçük geliyor gibi bana. Kalıplı biriyseniz gitmez diyim. Bunu beni idare etsin ileride daha genişli alırım. O zamana kardeşime devrederim.Konfor bs nasıl hocam
teşekkürler evet güzel ve konforlu. Bende 2 yıldır takip ediyordum bugünlere kısmetmişHayırlı olsun dostum, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum güzel koltuk