Neler Yeni

Hawk Chair FAB V4 aldım

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Selçuk Han Zengin
Hocam kara cumayida bekleyecegim duser diye dusunuyorum bi 500 daha. Dusmessede alacagim. Siyah olani rengi solar falan diyorlar ama bilemedim onu sececektim oysaki. Bu arada ilk kuruldugunda o bakim yagini sikmak gerekiyor mu? Sikilmis göndermiyorlar mi? Ne kadar surede bir bakim yagi sikmak gerekiyor

Hocam ben ilk alırken heyecandan bakamadık yağlı mı yağsız mı diye. 1-2 ay sonra ses gelmeye başladı. ama rahatasız etmiyor. Bence yağsız geliyor. 1 sene daha bakım yapmam ses mes yok. Biraz daha rahat çalışıyor hatta. Kurulum aşamasındayken sağında bir çark tarzında ve rulo tarzında bir bölüm var oraları güzelce yağlayın hatta ilk gün kapaklarını kapatmayın oraların. ertesin gün tekrar kontrol edin. Zaten fark ediyorsunuz. Böyle bir zaman sözü vermek tam doğru olmaz ben tam 1 sene önce aldım. 1 sene sonra yapmışım bakalım ne kadar sürecek. Hem bu olaylar çok basit. Siz gereken zamanı bileceksiniz...

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Hocam ben ilk alırken heyecandan bakamadık yağlı mı yağsız mı diye. 1-2 ay sonra ses gelmeye başladı. ama rahatasız etmiyor. Bence yağsız geliyor. 1 sene daha bakım yapmam ses mes yok. Biraz daha rahat çalışıyor hatta. Kurulum aşamasındayken sağında bir çark tarzında ve rulo tarzında bir bölüm var oraları güzelce yağlayın hatta ilk gün kapaklarını kapatmayın oraların. ertesin gün tekrar kontrol edin. Zaten fark ediyorsunuz. Böyle bir zaman sözü vermek tam doğru olmaz ben tam 1 sene önce aldım. 1 sene sonra yapmışım bakalım ne kadar sürecek. Hem bu olaylar çok basit. Siz gereken zamanı bileceksiniz...
eğer o metal kısmıyda orada zaten yağlıydı. Ve kağıtta 2-3 ayda bir mümkünse 2ayda bir yağ bakımı yapın deniliyordu. Bende ses gelene kadar ellemem doğrusu. Ses gelirse zaten o tarz seslere takıntılı olduğumdan hemen yağlarım

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
kişiye göre değişebilir bu ben beğendim yalan yok. Zaten bu siyah ile sedune thunder pro ile kafam gidip geliyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karacumada düşerse olabilir ama geçen sene düşmemişti bende dayanamadım aldım, yağı ise ellemedim. belgelerinde 2 ayda bir sıkılması iyi olur diyor. Linktei gibi siyah aldım. Ölçüleri ise alttaki linkteki gibi birebir uyumlu bende
ben geldiğinde her alırsam yani her türlü sıkarım hocam neresine sıkılıyor tam anlamış değilim ama

muhtemelen yağsız gönderiyorlardır bende öyle düşünüyorum ne kadar damlatıyorsunuz

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Eren aksu
hocam beşik bende kayıyor onu nasıl düzeltcem.
koltuğu yatırıyorum ileri gidince beşikte ileri gidiyor

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Linktede mevcut 5.5k ödedim. İçim acıdı ama değecek gibi uzun saatler bilgisayar başında olanlar için. Bugün bi 6 saat kullandım iyiydi.

Çok teşekkürler, sizlerde güle güle kullanın. Amazon temsilcileri çok iyi zaten her sorunumu hallettiler. Montajda beni deli eden kısım ise alt ile üstü koltuğun yanından vidaladığımız kısımdı. Vidalıyorum fakat bir taraf hafif üstte kalıyordu. Zar zor hallettim o farkı.
Hocam senden ricam oturma yerini mezuna ile ölçüp fotoğraf atar misin?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Hocam senden ricam oturma yerini mezuna ile ölçüp fotoğraf atar misin?
Arkadaş sorduğunda siteyi açtım metreyle ölçtüm ve aynı çıktı hepsi. Yani birebir tuttu

hocam beşik bende kayıyor onu nasıl düzeltcem.
koltuğu yatırıyorum ileri gidince beşikte ileri gidiyor
beşik noluyor tam olarak anlamadım? Tekerlekler mi yoksa oturma yeri mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
prıme özel mi fiyat bende alıcam da birde prıme ne kadar ilk defa üye olucam
Arkadaş sorduğunda siteyi açtım metreyle ölçtüm ve aynı çıktı hepsi. Yani birebir tuttu

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Eren aksu

sallanma varma bebek beşiği gibi sallana bilioz işte onu kilitleyince kayıyor

Öğrenen_biri

80+ Bronze
prıme özel mi fiyat bende alıcam da birde prıme ne kadar ilk defa üye olucam
40 lira fakat ilk ay ücretsiz. Kart bilgilerini girerek üye ol ücretsiz ilk ay zatten para çekerse iade ediyor hemen zaten. Sonra üyeliği dondur korkmana gerek yok 1 ay sonra donuyor hemen dğil. Ve prime kullanabilirsin

sallanma varma bebek beşiği gibi sallana bilioz işte onu kilitleyince kayıyor
Sallayınca sallanıyor fakat hemen duruyor yani kendin sallamadıkça sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
40 lira fakat ilk ay ücretsiz. Kart bilgilerini girerek üye ol ücretsiz ilk ay zatten para çekerse iade ediyor hemen zaten. Sonra üyeliği dondur korkmana gerek yok 1 ay sonra donuyor hemen dğil. Ve prime kullanabilirsin

sağolun hocam

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Eren aksu

işte onu kilitleyince ileri doğru kendimi verince kayıyor yağlasam düzelirmi veya sıksam

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.

Hocam fotoğraf atar misin

Top Bottom