anifraxe
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Furkan
Merhabalar arkadaşlar, koltuğum kırıldığı için uzun zamandır koltuk arayışındaydım. Hepsiburada üzerinde sepette %15 indirim ile 4800 TL'ye düşüyor koltuk. Bu fiyata alınır mı? Alınmaz derseniz iptal edeceğim. Başka koltuk önerileriniz varsa onlara da açığım. Maksimum 5000 TL'ye çıkabilirim. Eğer gerçekten fiyat farkına değecek olursa 6000 TL'ye de çıkabilirim belki ama gerçekten arada ki fiyat farkına değecek bir koltuk olmalı.
EXVEGA Andromeda koltuğunun da önerildiğini gördüm. Fakat nedense hiç güven vermiyor bana. Sanki göz boyamak için yapılmış bir koltuk gibi geliyor. Fotoğraflarda çok kaliteli çok karizmatik duruyor koltuk ama nedense güven vermiyor. Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? Ne yapmalıyım?
EXVEGA Andromeda koltuğunun da önerildiğini gördüm. Fakat nedense hiç güven vermiyor bana. Sanki göz boyamak için yapılmış bir koltuk gibi geliyor. Fotoğraflarda çok kaliteli çok karizmatik duruyor koltuk ama nedense güven vermiyor. Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? Ne yapmalıyım?