Neler Yeni

Hawk Fab V5 mi? Xdrive Toryum mu?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Geçen hafta xdrive sancak modeli koltuğumu sattım ve şimdi kumaş olan koltuklara yöneldim ve karşıma Hawk Fab v5 ve xdrive toryum modelleri çıktı.

Bir arkadaşımla Hawk Fab v5 için 2450 TL'ye anlaştım. Ürünü alalı 2 ay oldu neredeyse sıfır kusuru yok.
xdrive toryumda da trendyol üzerinden 2800 TL'ye alacağım. Kullanan, deneyimleyen birisi varsa. Kesinlikle şunu al farka değer diyebileceği şeyler var mıdır?

Yoksa ikisi de iyidir, ucuz olanı alıp geçeyim mi? 2. el konusunda sıkıntım yok, kfg var zaten.

SadeceSeyf

80+ Gold
Geçen hafta xdrive sancak modeli koltuğumu sattım ve şimdi kumaş olan koltuklara yöneldim ve karşıma Hawk Fab v5 ve xdrive toryum modelleri çıktı.

Bir arkadaşımla Hawk Fab v5 için 2450 TL'ye anlaştım. Ürünü alalı 2 ay oldu neredeyse sıfır kusuru yok.
xdrive toryumda da trendyol üzerinden 2800 TL'ye alacağım. Kullanan, deneyimleyen birisi varsa. Kesinlikle şunu al farka değer diyebileceği şeyler var mıdır?

Yoksa ikisi de iyidir, ucuz olanı alıp geçeyim mi? 2. el konusunda sıkıntım yok, kfg var zaten.
Valla hocam şuan HAWK kullanıyorum Xdrive konusunda yorum yapamayacağım.HAWK alma sebebim her yerinin kumaş olması.Ve internette genel yorum HAWK koltuğunun daha rahat olduğu.Ben aldım çok memnunum.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam şuan HAWK kullanıyorum Xdrive konusunda yorum yapamayacağım.HAWK alma sebebim her yerinin kumaş olması.Ve internette genel yorum HAWK koltuğunun daha rahat olduğu.Ben aldım çok memnunum.
Bel desteğini aradan düşüyor sarkıyor gibi yorumlar okumuştum, sizde o tarz sorunlar oldu mu? Boy 1.85 kg 83 bu arada. Rahatlık konusunda sıkıntım olur mu sizce?

SadeceSeyf

80+ Gold
Bel desteğini aradan düşüyor sarkıyor gibi yorumlar okumuştum, sizde o tarz sorunlar oldu mu? Boy 1.85 kg 83 bu arada. Rahatlık konusunda sıkıntım olur mu sizce?
Evet o araya doğru giriyor.Xdrive da olmuyor mu onuda bilmiyorum.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Evet o araya doğru giriyor.Xdrive da olmuyor mu onuda bilmiyorum.
Xdrive kapalı oluyor genelde, girme gibi bir sorun yaşamamıştım. Toryum modelinde de açıklık yok gibi onda da sorun olmaz diye düşünüyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Xdrive kapalı oluyor genelde, girme gibi bir sorun yaşamamıştım. Toryum modelinde de açıklık yok gibi onda da sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evet şimdi bir kaç fotoğraf daha baktım haklısınız.Onu deneyin isterseniz

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Evet şimdi bir kaç fotoğraf daha baktım haklısınız.Onu deneyin isterseniz
Arada kaldım baya, 2900 hepsiburada'dan alacağım. Nays ile alsam 250 tl iade olacak 2650 liraya gelecek. E hawk alsam rahat 200 lira mazot yakacak. Acaba sıfırı mı alsam bilemedim şu an. önceki koltuğum xdrive'dı ve sağlamdı. Galiba onunla devam edeceğim.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arada kaldım baya, 2900 hepsiburada'dan alacağım. Nays ile alsam 250 TL iade olacak 2650 liraya gelecek. E hawk alsam rahat 200 lira mazot yakacak. Acaba sıfırı mı alsam bilemedim şu an. önceki koltuğum xdrive'dı ve sağlamdı. Galiba onunla devam edeceğim.
Piyasanın en iyi 2 markası hocam.İçiniz 2 türlüde rahat olacaktır.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç

Bende almayi düşünüyorum cidden fiyat ve rahaglik konusunda sence hangisi

kırmızışarapp

80+ Silver
İkisinden birini seçsem Hawk seçerdim. Daha güzel buluyorum modellerini.

YYyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Yıldızhan
Ben de Hawk düşünüyorum ama black friday ayağına bir indirim gelebilir diye bekledim bugün için. Herhangi bir indirim yok :d

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Kendi odamda sadece benim gorucegim birsey icin modelleme takintisi yapmiyorum bunun icin sizce hangisi tercih edilmeli kullanilan varsa link verir misiniz tercih ettiginiz

xces35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ibrahim dee
Toryum kullanıyorum 9 ay oldu memnunum. Bir sıkıntısı olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,411
Son üye
spacexll100
Top Bottom