Hawk Fab V6 Alınır mı?

mami13314

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
12000
1 yıl önce araştırmıştım bu modele karar vermiştim sizin düşünceleriniz nelerdir? Bütçe 10000 düşündüm ama 12 Max öneri yaparmısınız?

1 yıl önce araştırmıştım bu modele karar vermiştim sizin düşünceleriniz nelerdir? Bütçe 10000 düşündüm ama 12 Max öneri yaparmısınız?
Listene Calitte markasını da eklemeni tavsiye ederim.
Olumlu-olumsuz taraflarını şöyle söyleyeyim.
1.85 boyum ve 85-90 kg arasındayım. Benim için en önemli noktalardan birisi, oturduğun sünger kısmı, belli bir süre kullanımdan sonra çökme yapmaması. 2023 Ocak ayından beri kullanıyorum. Hiçbir şekilde çökme-bozulma yaşanmadı. Sırtını dayadığın iskelet, çok sağlam. Zaten bunun test videosunu görmüştüm, arabayla üstünden geçiyorlardı :)

Kullandığım model Calitte Samurai SS Kumaş versiyonu.
Oturduğum ve sırtımı dayadığım alan kumaş, yan taraflar deri
Deri ve kumaşın birleştiği yerlerdeki dikiş kaliteli. Hiçbir sökülme meydana gelmedi.
Ayak kısmı metal, amortisör 4. sınıf diye geçiyor.
Boyun ve bel desteği mevcut. Bunlar deri kaplamalı.

Olumsuz olarak, kol destekleri 2D yani sadece yukarı-aşağı ve ileri-geri yapıyor. Çapraz hareket yapmıyor.

Kurulumu tek başıma yaptım, kargolaması çok iyiydi. Herhangi bir sorun yaşamadım. 3.5 senedir herhangi bir yağlama yapmadım, çünkü daha gıcırdama yapmadı hiç.
Bu arada tilt özelliği de var sallanmak istersen :) Ama ben sabit kullanıyorum

3.500 TL ye almışım 2023 te
1782051865169.webp

Genel olarak kullanıcı deneyimleri iyi. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
F/P olarak daha uygun ve kaliteli bir şey bulursan değerlendirirsin

2 gün önce sipariş ettim v4 siyah her halde yarın gelir yani genel kullanıcı yorumları gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,221
Üyeler
197,842
Son üye
xDMR
Geri