açık gri olanı var en iyisi o ozaman kumaş olarak deride alınırda yazın sorun yaratır terletme v.sFab V4 kullanıyorum siyah kumaş. Efsane tozlanıyor. Aynı kumaş olup olmadığını Hawk’a danışabilirsiniz. Daha önceden deri de kullandım. Kendi tecrübelerime göre kumaş koltukların hepsinin daha hızlı kirleneceğini ve tozlanacağı söyleyebilirim. Alınır mı alınır ama bu fiyata değil.
V4 almayı düşünüyorum memnun musunFab V4 kullanıyorum siyah kumaş. Efsane tozlanıyor. Aynı kumaş olup olmadığını Hawk’a danışabilirsiniz. Daha önceden deri de kullandım. Kendi tecrübelerime göre kumaş koltukların hepsinin daha hızlı kirleneceğini ve tozlanacağı söyleyebilirim. Alınır mı alınır ama bu fiyata değil.
V4 almayı düşünüyorum memnun musun
Future Dark deri olanı kullanıyorum kumaş hakkında fikrim yokHAWK FUTURE kullanan varsa kumaşının toz toplayıp toplamadığını söyleyebilirse sevinirim siyah almayı düşünüyorumda
hocam rahatlık olarak felan nasıl kumaşı geçtim memnun olmadığın bir yönü varmıFuture Dark deri olanı kullanıyorum kumaş hakkında fikrim yok
Kimi tutuyor diyor kimi tutmuyor diyor anlamadim valla ben future alicam normalde siyah dusunuyom ama toz tutacaksa ya grisini yada derisini almayi dusunuyomDostum Fab V1 kumaş olanı var,arkadaşlarda siyah var bende gri var toz tutmuyor şahsen gayet kaliteli.
siyah düşünüyom futurenin ama toz tutarsa rengi falan değişir kötü olur. hani bina dairesi pek toz olmazda genede oluyor yerler filan ister istemez. ama yinede siyah renginin değişmesini de istemem ondan siyah coal veya gri arasında kaldımBenimki Fab V1, yani beyaz olanından. Toz tutup tutmadığını anlayamıyorum pek Deri düşünmeyin bile bence