Neler Yeni

HAWK Gaming chair alınır mı ?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4 koltuğunu buldum. Sitede aksesuarlar olması (yedek parça) kaliteli gözükmesi, kumaş olması ve bir çok içerik üreticilerin kullandığını gördüm. Sizce alınır mı ? Site vs. güvenli midir ? Ayrıca sizce kumaş mı deri mi alınmalı ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selamlar, https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4 koltuğunu buldum. Sitede aksesuarlar olması (yedek parça) kaliteli gözükmesi, kumaş olması ve bir çok içerik üreticilerin kullandığını gördüm. Sizce alınır mı ? Site vs. güvenli midir ? Ayrıca sizce kumaş mı deri mi alınmalı ?
Benimde almayı düşündüğüm bir koltuk . Bence kumaş olması daha iyi eğer düzenli silersen bir sorun yaşamazsın. Deri baya terletiyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Son derece önerilen ve güvenilir bir marka. Alabilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu kadar bütçede XDrive daha mantıklı.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Bu kadar bütçede XDrive daha mantıklı.
xdrive tercih etmenizi önermem kullanma fırsatım oldu bence parasını hak etmiyen bir koltuk hawk chair güzel alabilirsiniz zio kullanuyorum şuan çok memnunum yok böyle bir rahatlık

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Ben çok araştırdım ve sipariş ettim. XDrive 2 gün önce 1400TL'yken şu anda 1636TL'ye fırlamış durumda. Çok araştırdım ve bütçeyip arttırıp Hawk sipariş ettim. Bu arada kesinlikle kumaş daha iyi. Deride hem terleme hem de deforme gibi sorunlar oluyor. Kumaş daha uzun ömürlü. Konfor olarak deneyimlemediğim için bilmiyorum. Fiyatlar çok kısa sürede çok yükseliyor. Hawk'ta 1300'ken 1620'ye fırladı ve 1530TL'ye düşünce sipariş ettim. Bu arada deneyip iade etme gibi bir düşünceniz var ise nick yazdırmanız durumda iadede 150TL kesiyorlar bilginiz olsun.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Ömer Kurşun
Ben yeni aldım 1620 TL ye kumaş olduğu için eskiden deri normal koltuk vardı atletle otururken bile terliyorum günde 4 kere felan atlet değiştim ama buna geçince yaz ayında olmama rağmen hem tişört alta atletle oturdum 0 terleme ve koltuk çok rahat tavsiye ederim

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Ben yeni aldım 1620 TL ye kumaş olduğu için eskiden deri normal koltuk vardı atletle otururken bile terliyorum günde 4 kere felan atlet değiştim ama buna geçince yaz ayında olmama rağmen hem tişört alta atletle oturdum 0 terleme ve koltuk çok rahat tavsiye ederim
Boyunuz kaç acaba? Benim boyum kısa, 1.69'um boyun yastığında sıkıntı yaşar mıyım sizce?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Ömer Kurşun
Boyunuz kaç acaba? Benim boyum kısa, 1.69'um boyun yastığında sıkıntı yaşar mıyım sizce?
1.76 yastıkta sorun yaşama ihtimalin olabilir belki bişey diyemeyeceğim maalesef

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Kullanıyorum yastıkla ilgili tek sıkıntı bel yastığıyla ilgili bir sorunum var o da alttan düşüyor boşluktan bel yastığı diğer tarafa geçiyor

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Cevaplarınız için teşekkür ederim yüksek ihtimalle alacağım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
xdrive tercih etmenizi önermem kullanma fırsatım oldu bence parasını hak etmiyen bir koltuk hawk chair güzel alabilirsiniz zio kullanuyorum şuan çok memnunum yok böyle bir rahatlık
Bende kullanıyorum parası yüksek bence hiçbiri haketmiyor bu paraları ama xdrive kaliteli. 3 yıldır kullanıyorum deforme yok alt aksamı sağlam kolluklar sağlam arada bir alt tarafı yağıyorum o kadar. Ben kullandığım için öneriyorum, başka marka da alınabilir güzelse ama kumaş tavsiye etmem deforme olur.

Penguen

80+ Silver
Ben kullanıyorum.
Benim elimdeki ürün mü sıkıntılı bilmiyorum ancak çok sağlam değil.
Uzun süredir kullanmamama rağmen (herhalde 8-9 aydır bende, arada aylarca kullanmadığım oldu) gıcırtılar var. Çok kilolu olmama rağmen sallanıyor vs.
Koltuğu kullanmayı biliyorum, koltuk sıkıntılı. O kilidi açık bıraktığından sallanıyor demeyin.

Top Bottom