Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,696
Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu
sdftgdhfdfhghjgjhf2700 diyor
2700 diyor
Ben alalı 1 aya yakın oldu. Bir iki şey sormak istiyorum. Amortisör borusunun dışında yağ lekesi oldu mu sizinde? Yoksa bende kaçırma mı yapıyor? İkinci sorum da otururken sağa sola birde geriye oturma kısmından oynaklık yapıyor mu? Buna esneklik payı diyebiliriz belki ama daha ilk aydan böyle olması ileride daha sonraları için problem teşkil eder mi? Şikayetvarda hawk bu esneklik payının normal olduğunu söylemiş ama 100 kg birisi kullanırken kaynak yerlerinden çatlamaya başladı diyordu.1 senedir kullanıyorum. Rahatlığı falan çok iyi ama bakımlarını 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Yoksa sürekli ses çıkıyor veya vidaları gevşiyor. Onun dışında beni rahatsız eden bir şeyi olmadı. Rahatlık olarak bence en iyisi Hawk koltuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca içinden bakım seti çıkıyor.
2600'den satıldı geçenlerdenormal fiyatı bu değil mi
rengi farklı sadece. ama ben de almak için amazonu bekliyorum. hbden alasım gelmediAlayımmı bilemedim Amazon indirimlerine fab6 cıktıydı almadım ***** gibi ne fark var acaba alsammiki
Bakım yapmadım hiç 1 sene oldu nası yapıyoruz1 senedir kullanıyorum. Rahatlığı falan çok iyi ama bakımlarını 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Yoksa sürekli ses çıkıyor veya vidaları gevşiyor. Onun dışında beni rahatsız eden bir şeyi olmadı. Rahatlık olarak bence en iyisi Hawk koltuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca içinden bakım seti çıkıyor.