❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab V4 2699₺

pardon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onu 2400 diye okudum, malum indirim görünce hızlı davranmak gerekiyor. tam da koltuklara bakıyorduk.

1814C4A2-9300-48C3-BEBE-B1A18DC57A74.jpeg

kumaş olması üzdü :(

1 senedir kullanıyorum. Rahatlığı falan çok iyi ama bakımlarını 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Yoksa sürekli ses çıkıyor veya vidaları gevşiyor. Onun dışında beni rahatsız eden bir şeyi olmadı. Rahatlık olarak bence en iyisi Hawk koltuk

Ayrıca içinden bakım seti çıkıyor.

normal fiyatı bu değil mi

1 senedir kullanıyorum. Rahatlığı falan çok iyi ama bakımlarını 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Yoksa sürekli ses çıkıyor veya vidaları gevşiyor. Onun dışında beni rahatsız eden bir şeyi olmadı. Rahatlık olarak bence en iyisi Hawk koltuk

Ben alalı 1 aya yakın oldu. Bir iki şey sormak istiyorum. Amortisör borusunun dışında yağ lekesi oldu mu sizinde? Yoksa bende kaçırma mı yapıyor? İkinci sorum da otururken sağa sola birde geriye oturma kısmından oynaklık yapıyor mu? Buna esneklik payı diyebiliriz belki ama daha ilk aydan böyle olması ileride daha sonraları için problem teşkil eder mi? Şikayetvarda hawk bu esneklik payının normal olduğunu söylemiş ama 100 kg birisi kullanırken kaynak yerlerinden çatlamaya başladı diyordu.

normal fiyatı bu değil mi
2600'den satıldı geçenlerde

Son düzenleme:
Alayımmı bilemedim Amazon indirimlerine fab6 cıktıydı almadım ***** gibi ne fark var acaba alsammiki

amazonda ne kadara düştü düşer

Bakım yapmadım hiç 1 sene oldu nası yapıyoruz :D

Geri